Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Castan

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Castan

Trăsătura definitorie: Simţul manifest al dreptăţii.

Dragoste: Este senzual, fără a se arăta însă ca atare, căci concepţiile sale morale sunt severe. Are nevoie de multă afecţiune şi atenţie şi de un ideal sentimental: va fi adesea nefericit în acest domeniu.

Acest copac este frumos, foarte aspectuos şi puternic. Are o sănătate bună şi dă impresia că ia toate răutăţile vieţii în piept. În realitate dovedeşte un ”talent” înnăscut de a se pune în situaţii neplăcute, căci e total lipsit de tact, atrăgând adesea dezaprobarea celorlalţi. Fără a fi prea timorat din această cauză, bravează şi persistă în situaţia îngrată în care deja se află, făcându-şi un punct de onoare din a-i contraria sistematic pe ceilalţi. Acest comportament ascunde însă o fire emotivă şi sensibilă care are nevoie de multă înţelegere. Locul în care cresţe Castanul trebuie sa fie larg aerisit, el putându-se astfel exercita în calităţile sale pragmatice, ce-l fac adesea să treacă în categoria ”supravieţuitorilor”. Are un simţ al datoriei care-l ”recomandă” ca duşman intrasigent al tuturor celor ce calcă legile scrise şi nescrise ale convieţuirii umane. Pentru el contează foarte mult să nu fie singur ori într-un anturaj ostil, în acest din urmă caz închizându-se în sine şi uscându-se din ce in ce mai mult. Tendinţele sale agresive îl ţin deoparte de rafinamente şi subtilităţi, îndreptându-l în schimb spre un comportament adesea ireverenţios şi foarte masculin – masculinizat.

Personalităţi: Jeane-Jacques Rousseau, Voltaire, Honoré de Balzac, Jean Gabin, Henry Fonda.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI