Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Chiparos

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Chiparos

Trăsătura definitorie: Loialitatea.

Dragoste: Are un farmec aparte şi nu va rămâne mult timp singur. Va întemeia o familie cu mulţi membri, în mijlocul careia îşi va gasi în mod firesc locul.

Nativul Chiparos este în general voinic, atletic, înalt, suplu, bine făcut, fără a fi însă un rafinat; dinpotrivă, el pare adesea puţin brut, necizelat. Este foarte adaptabil şi nu are nevoie de prea mult pentru a fi mulţumit. Supravieţuieste în mod firesc în condiţii care altora li s-ar parea cel puţin precare. Iubeşte foarte mult natura, viaţa la ţară şi îi place să meargă în mod regulat la pescuit ori la vânătoare. Adeseori se mută cu totul de la oraş la sat, dacă piedicile nu sunt prea mari în calea realizării acestui proiect. Are o fire meditativă, uşor zăpăcită o anume lentoare se insinueaza permanent în comportamentul său şi de aceea are în general un efect calmant asupra anturajului. Puţin leneş, bun camarad, agreabil şi ospitalier, Chiparosul face uneori prozeliti referitor la modul său de existenţă, fără a intenţiona cîţuşi de puţin aşa ceva. Uşor de desprins de lume, neimplicat şi neangajat în nici o acţiune de anvergură care să-l solicite mai mult decât e cazul, el are un unic scop atingerea unei fericiri senine, calme. Nu intră cu nimeni în controverse şi se plasează în afara oricaror relaţii sociale încordate. Interiorizat, oarecum izolat de ceilalţi, nu suportă sa fie singur ăi de aceea va avea mulăi prieteni ăi cunoştinţe.Cea mai mare calitate a sa este fidelitatea faţă de persoanele la care ţine, ori faţă de principiile pe care le adoptă. Este poate singura situaţie în care se simte foarte obligat faţă de ceilalţi şi nu va precupeţi nici un efort pentru a-i mulţumi întrutotul, în cele mai mici cerinţe.
Personalităţi: Wolfgan Amadeus Mozard, Paul Newman, Bourvil, Louis de Funas.

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI