Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

LEU

Postat de Urania Horoscop On February - 19 - 2011

LEU

23 iulie-22 august

Simbolul tău, Leul, regele tuturor animalelor, a fost mult timp asemuit cu semnul tău dominant, Soarele, regele planetelor solare. Numai Soarele îţi asigură forţa vitală de viaţă prin lumina pe care o emite. În mod natural îţi doreşti să ajungi în centru atenţiei. Eşti o proiecţie a încrederii, nobilităţii, a curajului, puterii şi virilităţii leului. Asemeni regilor şi reginelor de altădată, simţi că este dreptul tău din naştere să fii în centrul atenţiei cu toţi ceilalţi depinzând de înţelepciunea şi îndrumarea ta. Îţi place sentimentul pe care ţi-l dă puterea şi vei căuta moduri de obţinere a poziţiei de conducere pe care simţi că o meriţi.

Cuvântul tău cheie este RECUNOAŞTEREA (de către ceilalţi). Eşti în culmea fericirii atunci când ceilalţi îţi recunosc calităţile, puterea şi autoritatea. Dacă o vor face, vei avea posibilitatea să te impui în vârful erarhiei. În lumea ta tu faci regulile şi le ceri tuturor să le urmeze dacă vor să participe la jocul tău.
Motivaţia ta principală este să fii capabil să te exprimi şi să creezi o impresie cât mai puternică. Duse la extrem, tendinţele tale naturale pot duce la un egoism excesiv care te va domina şi cuceri fără să-ţi mai pese de bunăstarea subordonaţilor sau angajaţilor. Semnele de care trebuie să te fereşti: încăpăţânarea, stilul dictatorial şi un sarcasm usturător.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI