Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Mai conştienţi şi practici, vă savuraţi libertatea

Au fost multe luni în 2011 în care v-aţi bucurat de susţinere astrală importantă şi la fel va fi şi în decembrie, când Soarele şi Mercur în Săgetător, semn cu care sunteţi compatibili, vă oferă momente foarte bune, cu succese profesionale care se confirmă şi activităţi motivante. Dacă v-aţi propus să vă petreceţi sărbătorile călătorind, nu mai staţi pe gânduri, pregătiţi-vă bagajele; dar şi dacă aţi ales să rămâneţi acasă, nu e nici o problemă: o mulţime de prietenii sunt gata să facă orice pentru a vă avea alături în aceste zile speciale…
Cariera si activităţi
■ Veţi avea multe de făcut şi în această ultimă lună a anului 2011, însă succesul vă aşteaptă. Cu o condiţie: să vă organizaţi bine. Fie pentru că încercaţi să faceţi faţă mai multor solicitări în acelaşi timp, fie pentru că apar situaţii neprevăzute, aveţi tendinţa de a vă risipi energie în mai multe direcţii. încercaţi să vă concentraţi asupra activităţilor importante, în funcţie de urgenţa acestora, reorganizaţi-vă timpul şi mai delegaţi şi altora din responsabilităţi. Şi încă ceva: dacă aşteptaţi un răspuns la o solicitare importantă sau să fiţi chemaţi la un interviu, pot apărea întârzieri. Pe 10 decembrie, în casa a Vl-a a temei dumneavoastră generale se produce o eclipsă de Lună care poate aduce schimbări la serviciu, în condiţiile de muncă şi relaţiile cu colegii – unii dintre ei trec prin evenimente importante. Dacă vă folosiţi creativitatea în profesie, în preajma acestei zile puteţi avea o inspiraţie neobişnuit de bună, însă.

Dragoste si viaţa afectiva
■Soarele, astrul iubirii pentru Vărsători, ajunge în casa a XII-a după 22, iar Venus, planeta care guvernează în special dragostea, în Vărsător, pe 21. Pentru cei căsătoriţi şi ale căror relaţii nu sunt tocmai armonioase, e un semnal ca acum trebuie să vă lăsaţi problemele în seama divinităţii – dacă o faceţi cu sinceritate şi nu doar din vârful buzelor, se vor întâmpla minuni. Aceste tranzite arată şi că cei deocamdată singuri ar trebui să-şi caute iubirea în situaţii şi locuri legate de spiritualitate – nu în baruri, restaurante sau cluburi, ci la cursuri de meditaţie, reiki, astrologie etc, sau la biserică. Compatibilitatea spirituală cu persoana iubită este importantă acum. De asemenea, ar trebui să folosiţi spiritualitatea pentru a atrage dragostea. Astfel, dacă vreţi să vă găsiţi pe cineva, faceţi o listă detaliată a calităţilor pe care ar trebui să le aibă persoana şi imaginaţi-vă, în meditaţie, că sunteţi împreună cu aceasta.
Câştiguri Financiare
h Trebuie să fiţi foarte atenţi: Marte s-a instalat în casa a Vlll-a a temei dumneavoastră generale, un sector al banilor de la alţii şi al datoriilor. Planul financiar devine foarte sensibil şi supus tuturor formelor de risc, inclusiv acela de a vă estima greşit posibilităţile şi resursele de care dispuneţi (Neptun este încă în Vărsător). Ce se poate întâmpla? Banii pe care îi aşteptaţi vin mai puţini sau nu mai vin deloc, plata e amânată în ultimul moment, sau sunteţi presaţi să vă achitaţi datoriile cu bani din piatră seacă. Tocmai de aceea vă sfătuim ca măcar acum să fiţi zgârciţi! în fond cadourile de Crăciun pot fi şi simbolice, nu trebuie să fie extravagant de costisitoare… Dacă aveţi ceva bani puşi deoparte şi vă gândiţi să-i investiţi, ar fi bine să mai aşteptaţi, chiar dacă vi s-au făcut oferte care sună foarte bine. Dată fiind incertitudinile financiare ale momentului, e de preferat să nu vă puneţi într-o postură proastă.
Familie si prieteni
■ Până pe 25, Jupiter are încă o mişcare aparent retrogradă în casa a IV-a a temei generale a Vărsătorilor, şi trimite influxuri negative asupra zodiei dumneavoastră. în special dacă sunteţi născuţi în ianuarie. Nu e vorba de nimic grav, dar se poate întâmpla ca unele invitaţii să fie anulate în ultimul moment sau ca unele chestiuni materiale să se complice, ceea ce face imposibile nişte planuri la care ţineţi. Mai mult, în preajma zilei de 10, copiii Vărsătorilor pot avea probleme legate de bani, iar părinţii ar trebui sfătuiţi să şofeze prudent şi să nu facă activităţi grele. Casa a Xl-a a temei, sectorul prietenilor, este ocupată de Soare şi Mercur şi este foarte puternică până pe 22. Cele două astre favorizează întâlnirile şi apropierile de diverse persoane, făcând din decembrie o perioadă ideală pentru a vă lărgi cercul de cunoştinţe, pentru a rezolva un diferend sau măcar pentru a vă bucura de faptul că aveţi prieteni atât de buni.
Tonus fizic psihic
Dacă sunteţi născuţi între 15 şi 21
februarie, puteţi trece în decembrie prin momente de oboseală accentuată sau în care vă veţi simţi extrem de nervoşi. Vă va fi destul de greu să vă regăsiţi echilibrul energetic. Şi rezistenţa fizică poate fi în scădere, de aceea sunteţi mai expuşi la maladiile infecţioase. O cură de vitamine v-ar prinde cât se poate de bine. însă în principiu sănătatea e bună, pentru că atât astrele lente cat şi cele rapide nu vă atacă din acest punct de vedere. însă eclipsa din 10, când Luna este astrul eclipsat, poate avea unele efecte asupra stării fizice. Cel mai probabil puteţi decide să faceţi unele schimbări de dietă şi de stil de viaţă. Poate vă veţi speria de unele simptome sau de un diagnostic greşit, însă cu vitalitatea dvs. atât de bună nu poate fi vorba de nimic grav. Ştiţi că aşa ceva se mai întâmplă, astfel că, dacă vi se spune ceva despre o potenţială suferinţă, e bine să cereţi şi o a doua opinie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI