Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din BERBEC

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Berbec 2013

Afirmaţia anului
Răbdarea aduce cu sine oportunităţile.

Anul 2013 pentru nativii din Berbec

In cursul acestui an, influenţele planetare asupra vieţii dumneavoastră se referă la bani, carieră, cămin şi familie, studiu şi schimbare personală neîntreruptă. Spre sfârşitul anului s-ar putea să călătoriţi. Deşi oamenii vor face parte din viaţa dumneavoastră, concentrarea va fi mai mult asupra propriei persoane, a preocupărilor şi a familiei.
Până pe 24 iunie, când Jupiter îşi va încheia tranzitul prin Gemeni, casa a treia, va trebui să ţineţi pasul cu o succesiune alertă de evenimente. Un program aglomerat şi un şir aparent interminabil de mesaje, apeluri telefonice, comisioane şi e-mail-uri vor impune un ritm foarte accelerat al vieţii – aşa cum de altfel vă şi place! Acest tranzit jupiterian va aduce şi o implicare sporită în activităţi comunitare şi în relaţiile cu fraţii şi vecinii. Dacă sunteţi părinte, pregătiţi-vă să vă petreceţi atât de mult timp la volan, încât maşina să devină un fel de a doua casă. Jupiter vă va stimula gândirea şi curiozitatea, aşa că ar fi momentul potrivit să vă reînnoiţi abonamentul la bibliotecă sau să cumpăraţi un e-reader.

Atenţia se va comuta asupra scenei domestice după intrarea în Rac, pe 25 iunie, a lui Jupiter, care îşi începe tranzitul de un an prin casa a patra, a căminului şi a familiei. Profitaţi de prezenţa lui Jupiter în Gemeni de la începutul anului pentru a întocmi o listă cu principalele treburi gospodăreşti de făcut, astfel încât totul să fie pregătit în momentul în care planeta va intra în Rac. Acest tranzit este bun pentru îmbunătăţirile aduse locuinţei, pentru organizare şi reparaţii, însă reţineţi că Jupiter este planeta expansiunii, aşa că veţi avea tendinţa să vă înhămaţi la mai mult decât puteţi duce. Stabiliţi-vă priorităţile înainte de a începe. Această poziţie a lui Jupiter favorizează distracţiile împreună cu prietenii şi familia, precum şi vizitele celor care locuiesc în alte localităţi. E posibil să găzduiţi o reuniune de familie.
Resursele comune reprezintă domeniul lui Saturn din Scorpion, casa a opta. Acest tranzit, care începe în octombrie 2012,
pune accentul pe veniturile partenerului, pe asigurări, investiţii pe termen lung, moşteniri şi creditori. Probabil că unele dintre aceste domenii ale vieţii vă vor solicita în mod special atenţia în următorii câţiva ani.
Unul dintre avantajele prezenţei lui Saturn în casa a opta este achitarea tuturor datoriilor acumulate între timp şi evitarea contractării altora noi. Dacă datoriile reprezintă o problemă, stabiliţi un plan pentru reducerea lor la zero, până în 2014, când Saturn va intra în Săgetător. Plătiţi în numerar, faceţi economii şi obişnuiţi-vă să trăiţi sub — nu peste — mijloacele de care dispuneţi. Saturn vă va răsplăti cu o mai mare siguranţă financiară şi cu un punctaj de credit superior.

Acum, cumpătarea este şi mai importantă deoarece întregul venit al familiei ar putea scădea în următorii câţiva ani. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul dobânzilor încasate şi al rentabilităţii investiţiilor. Cercetaţi cu atenţie fondul de pensionare şi gândiţi-vă dacă e cazul să optaţi pentru un portofoliu mai moderat, după cercetarea opţiunilor sau consultarea unui profesionist din domeniu.
Este posibil să primiţi o moştenire în timp ce Saturn tranzitează casa a opta, dar fiţi prudent dacă o rudă sau un prieten vă cere un împrumut sau doreşte să-l giraţi. Probabilitatea este mare să nu mai primiţi banii înapoi şi să vă treziţi responsabil de un împrumut care nu vă aparţine. Acest lucru se poate întâmpla în iulie sau decembrie, atunci când Jupiter va face un aspect cu Saturn. Observaţi sincronizarea cu Jupiter din Rac şi gândiţi-vă de două ori înainte de a face un împrumut pentru renovarea casei. Creativitatea vă poate reduce cheltuielile dacă faceţi apel la ea în iunie şi iulie. De asemenea, în timpul acestui tranzit al lui Saturn e posibil să vă confruntaţi cu anumite probleme legate de asigurări. Obţineţi date comparative actualizate şi aveţi grijă ca proprietatea să vă fie complet acoperită. Procedaţi la fel şi cu asigurarea de sănătate.
Schimbarea personală continuă să se afle în prim-plan datorită prezenţei lui Uranus în semnul dumneavoastră natal, în care a intrat în 2010 şi pe care-l va tranzita până în 2018. în comportamentul exterior, acest lucru poate lua forma unui regim alimentar mai sănătos şi a exerciţiilor fizice, astfel încât să fiţi zilnic în cea mai bună formă şi să vă înfrânaţi neliniştea şi tensiunea nervoasă care însoţesc acest tranzit.
Uranus este activ şi la nivel subconştient, determinându-vă să cercetaţi ce anume vă motivează sau vă ţine pe loc. Acest proces de dezvoltare poate însoţi orice fel de schimbări fizice deoarece vă va spori încrederea în sine. însă nu exageraţi! Schimbarea de dragul schimbării nu este întotdeauna o idee bună. Veţi fi mai mult decât înclinat să luaţi decizii pripite pentru a vă satisface dorinţa de libertate şi independenţă. înainte de a acţiona, întrebaţi-vă de ce faceţi asta şi priviţi în interiorul dumneavoastră pentru a identifica motivaţia din spatele dorinţei. Rezultatele vor fi atunci mai profitabile nu numai pentru momentul prezent, ci şi pentru anii care urmează.
Neptun îşi continuă lungul tranzit prin Peşti, casa a douăsprezecea, a înnoirii de sine, urmând să intre în semnul dumneavoastră natal în 2025. Deşi influenţa lui Neptun va fi mai activă în anul în care va face un aspect cu Soarele natal, ea va avea totuşi un efect asupra vieţii dumneavoastră. Casa a douăsprezecea este asociată cu lucrurile ascunse, aflate dincolo de suprafaţă, cu subconştientul şi timpul personal. Neptun vă încurajează să aruncaţi o privire în interior pentru a afla mai multe despre propria persoană şi despre ce anume vă motivează sau vă ţine pe loc. în consecinţă, s-ar putea să vă daţi seama că intuiţia devine mai activă. Ascultaţi mesajele transmise de vocea interioară şi al şaselea simţ va deveni mai puternic.
Acest tranzit este unul dintre cele mai bune pentru a vă pune în slujba altora, aşa că s-ar putea să fiţi atras de o organizaţie sau implicat în activităţi de ajutorare a celor mai puţin norocoşi. Munca de voluntariat poate fi extrem de satisfăcătoare şi veţi câştiga mult mai mult decât oferiţi dăruindu-le celorlalţi din timpul şi din însuşirile dumneavoastră. Totuşi, aveţi grijă să nu vă implicaţi excesiv în vieţile oamenilor, pentru că acest tranzit atrage un astfel de comportament.
Pluton, cea mai lentă planetă, îşi continuă drumul prin Capricorn, semn pe care-l tranzitează până în 2024. Pentru că vă parcurge casa a zecea, îi veţi trăi efectele pozitive şi negative în domeniul carierei. în primul rând, ca planetă a transformării.
Pluton imprimă schimbări pe scară largă. în sectorul carierei, se poate manifesta prin reduceri şi restructurări, în special în anul în care vă aspectează Soarele natal. Pe de altă parte, prezenţa lui Pluton aici poate determina o promovare şi un contact mai strâns cu factorii de decizie.

Aşa cum a făcut-o şi în ultimii ani, Pluton continuă să formeze un aspect conflictual cu Uranus, aflat în Berbec. Deşi acest duo planetar provocator va fi activ la un anumit nivel de-a lungul întregului an 2013, el va deveni mai puternic în mai, la sfârşitul lui octombrie şi la începutul lui noiembrie. Schimbările la locul de muncă sunt posibile chiar dacă vă afectează numai indirect. Fiţi vigilent la începutul lui martie şi la sfârşitul lui septembrie, când s-ar putea să primiţi un indiciu despre ceea ce se află la orizont, în orice caz, nu e momentul să luaţi poziţie sau să vă provocaţi şeful ori alte personaje cu autoritate.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI