Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 2-8 Martie 2024

Postat de Urania Horoscop On 1 - March - 2024

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 2-8 Martie 2024

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 2-8 Martie 2024. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Martie 2024. Berbec 2-8 Martie 2024

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 2-8 Martie 2024

Pe 2 martie, vor persista îngrijorările sau nemulțumirile mai vechi legate de o chestiune materială importantă, mai greu de rezolvat cu propriile lor puteri, context în care, cei solicitați să-i ajute pe Berbeci sau să tranșeze chestiunea pe cale legală „se vor mișca” greoi sau confuz. între 2 martie, după ora 15:56′, și sfârșitul zilei de 4 martie, cei maturi, „în putere” fizică și psihică, vor fi tentați să se integreze în structuri organizate care să le permită să se afirme, să- și etaleze calitățile și vocațiile organizatorice sau cele de lideri.


între 4 martie, după ora 23:15’, și începutul zilei de 7 martie, deși curajoși din punct de vedere structural, Berbecii își vor reprima opiniile fată de inițiativele și metodele de a acționa în plan socio-profesional ale unor superiori sau colegi din prudentă, răbdare sau înțelegerea corectă a unor momente delicate ori neindicate pentru dispute sonore chiar dacă știu că au dreptatea de partea lor. între 7 martie, după ora 02:39′, și 8 martie, întâmplări ciudate, schimbări bruște de opinie sau de viziune asupra unei persoane sau a relației lor cu un grup de apropiați care vădesc tendințe contrare intereselor lor. Berbecii pot să întâlnească persoane interesante sau să trăiască mici (mari?) aventuri care să scoată în evidență o trăsătură de caracter (o calitate sau un defect) de care trebuie să țină cont și pe care, în funcție de natura ei, trebuie să o cultive sau să o țină sub control pentru a nu greși prin exagerare, entuziasm necenzurat ori prin lipsă de măsură. Se va menține acumularea de planete și influențe astrale din sectorul delicat al casei a XII-a care pe unii îi poate motiva să trăiască, să cultive, să dezvolte ori să se lase copleșiți de gânduri, vise, proiecte interesante dar pentru care vor constata că nu au forța sau pregătirea necesară să le pună în aplicare ceea ce va genera tristeți și neîncrederi.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI