Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscopul dupa zilele saptamanii

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Acestor previziuni le putem adăuga desigur şi o predestinare astrală, cu aceeaşi caracteristică de horoscop, vorbind despre ziua săptămânii în care nativul (iertat fiindu-ne pleonasmul) a văzut lumina zilei.
Chiar dacă se va dovedi uneori, prin compararea cu maximă atenţie a informaţiilor furnizate de această predestinare cu celelalte ce vă vor fi oferite, că există mici diferenţe, vă asigur că ele nu sunt în fapt esenţiale, dovedindu-se practic doar simple şi necesare nuanţări.
Zilele săptămânii reprezintă planete, protectoare pentru cei născuţi în acea zi, care vor influenţa şi ele destinul nativului, originea numelui lor fiind a (numelor) zeilor romani, preluate la rândul lor de la caldeeni:

Horoscopul  dupa zilele saptamanii

Duminică – ziua Soarelui (dies Solis)
Luni – ziua Lunii (dies Lunae)
Marţi – ziua lui Marte (dies Martis)
Miercuri – ziua lui Mercur (dies Mercuriî)
Joi – ziua lui Jupiter (diesJovis)
Vineri – ziua lui Venus (dies Veneris)
Sâmbătă – ziua lui Saturn (dies Saturni).

Afla in ce zi din saptamana te-ai nascut


Luna (1 – 12) :

Ziua (1 – 31) :

Anul (4 cifre) :

   

Data nasterii :

Ziua :

* Selecteaza de mai jos ziua saptamanii in care te-ai nascut

Dată fiind influenţa pe care astrele o au în ceea ce priveşte destinul uman, este bine de ştiut că există o clasificare a corpurilor cereşti în două categorii:
– planete rătăcitoare: Marte, Venus, Jupiter, Saturn şi Mercur, care dau o acţiune reflexă
si
– stele fixe Soarele şi Luna (numite şi Luminătoare).
înainte de „a da Cezarului ce este al Cezarului”, vorbind despre „planetele rătăcitoare” ceva mai pe larg, este util să menţionăm că stelele fixe îşi au şi ele un rol important în destinul uman, prin poziţionarea lor, la un moment dat, în fiecare dintre semnele zodiacale.
Max Heindel considera, pe bună dreptate, că fiecare dintre aceste planete vizibile este o încarcerare de forţe, fiecare dintre ele exercitându-şi propria acţiune asupra fiinţelor vii, aş îndrăzni chiar să adaug că influenţa acestora se manifestă în egală măsură nu numai în destinul individual, ci şi în întreaga evoluţie a regnurilor vegetal şi animal.

Soarele, deja poziţionat central galaxiei noastre, reprezintă încarcerarea celei mai înalte inteligenţe spirituale şi, dacă în momentul naşterii stăpâneşte forţa sa („Forţă repulsivă”) nativul se va bucura de o bună stare de sănătate, în timp ce dacă forţa lunii („Forţă magnetică”) este cea stăpânitoare atunci fiinţa umană va fi mai degrabă una bolnăvicioasă.
Planetele rătăcitoare, în afara clasificării lor în „luminătoare” sau cu „acţiune reflexă”, repet, se pot împărţi în trei categorii distincte: Planete pozitive: Soarele, Jupiter şi Marte, Planete negative: Luna, Saturn şi Venus, şi Planeta neutră: Mercur.
Foarte importat de reţinut este faptul că, în momentul naşterii, influenţa astrului poate fi pozitivă sau negativă şi, de aceea, este util ca fiecare să ţină cont în evaluările sale de acest „amănunt”.
Spre a-i încuraja pe cei care se nasc sub o influenţă planetară nefavorabilă, consider esenţial a reaminti că vorbim totdeauna despre o ofertă astrală şi nu despre un destin implacabil, de care trebuie neapărat să ţii cont, dar pe care nu trebuie să o priveşti nicicum şi nicicând ca pe o fatalitate, (re)citându-l
din nou pe Vergiliu: „Audents fortuna invat” (Ib. lat. – „Pe cei îndrăzneţi îi ajută norocul”).
Dat fiind faptul că fiecare dintre aceste planete guvernează câte o anume zi a săptămânii, vorbind mai pe larg despre influenţa lor în spaţiul pe care îl vom aloca fiecărei zile, să amintim, aici şi acum, doar despre simbolistica esenţială a astrului protector al zilei:
Soarele – spiritul prin excelenţă,
Luna – spirit şi suflet,
Jupiter – suflet şi sentiment,
Marte – spiritul stăpânit de materie,
Venus – semn de bunătate şi blândeţe asupra violenţei, Mercur – spiritul, sufletul şi corpul,
Saturn – sentimentul.
Există doar două mici corecţii ce s-ar putea aduce „Predestinării în funcţie de ziua săptămânii” (în sensul adăugării celor două predestinări celei a zilei naşterii şi obţinerii ulterioare a mediei), care nu schimbă în fapt esenţialul, ci doar îmbunătăţesc sorţii: poziţia „planetelor luminătoare” în ziua respectivă, în momentul naşterii (de care am amintit anterior) şi apartenenţa nativului unei anume„case celeste”.

Magii au stabilit apartenenţa „zodiacului” şi influenţa planetară (a zeului şi planetei sale) astfel:
• Casele I şi VIII, sub stăpânirea lui Marte – ce guvernează temperamentul şi moartea.
• Casele II şi VII, sub stăpânirea lui Venus – care guvernează averea şi asociaţia.
•Casele III şi VI, sub stăpânirea lui Mercur-care guvernează scrisul şi servitutea.
• Casele IX şi XII, sub stăpânirea lui Jupiter – care guvernează călătoriile, ideea sau izolarea.
• Casele X şi XI, sub stăpânirea lui Saturn – care guvernează situaţia socială şi protectorii.
Să amintim, în final, înainte de a ne ocupa cu adevărat de influenţele planetelor asupra destinului uman, cel puţin ca o predestinare, că zilele săptămânii au fost şi încă mai sunt venerate, de multe naţii, de multe culturi: unele popoare din insulele Mării Indiei – marţea, indienii de pe coasta Malaba, egiptenii caldeeni, perşii şi romanii – joia, arabii şi musulmanii – vinerea, evreii – sâmbăta şi magii – duminica.

horoscop duminica horoscop luni horoscop marti

horoscop miercuri horoscop joi horoscop vineri horoscop sambata


Horoscop DUMINICA

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: DUMINICA – (dies Solis)
Vezi articolul intreg »

Horoscop LUNI

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: LUNI (dies Lunae)
Vezi articolul intreg »

Horoscop MARTI

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: MARŢI(dies Martis)
Vezi articolul intreg »

Horoscop MIERCURI

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: MIERCURI (dies Mere urii)
Vezi articolul intreg »

Horoscop JOI

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: JOI (DIESJOVIS)
Vezi articolul intreg »

Horoscop VINERI

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: VINERI (DIES VENERIS)
Vezi articolul intreg »

Horoscop SAMBATA

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania ZIUA SĂPTĂMÂNII: SÂMBĂTĂ (DIES SATURN)
Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI