Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din RAC

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop RAC2013

Afirmaţia anului
încrederea şi optimismul entuziast vin dinlăuntru.

Anul 2013 pentru nativii din Rac

Horoscop 2013 Rac

– Aveţi multe lucruri de sărbătorit în 2013: prietenii buni, clipele romantice şi copiii. Deşi cariera şi oamenii apropiaţi vă vor pune uneori răbdarea la încercare, veţi avea diverse ocazii de a vă croi drum prin lume.
Jupiter, planeta norocului, se va afla în Gemeni până pe 24 iunie, când îşi va termina tranzitul de un an prin casa a douăsprezecea. In această postură, planeta funcţionează ca un fel de înger păzitor, protejându-vă. Nu e cazul să-i testaţi limitele, însă prezenţa lui Jupiter în acest sector are reputaţia de sări în ajutor în al doisprezecelea ceas. Adesea, ea salvează situaţia – frecvent, în cel mai neaşteptat moment. Bizuiţi-vă mai întâi pe nenumăratele dumneavoastră însuşiri şi talente şi nu aşteptaţi de la Jupiter decât un imbold suplimentar.
în răstimpul petrecut de Jupiter în Gemeni vă veţi mulţumi mai mult ca de obicei să vă petreceţi timpul în singurătate, iar meditaţia şi ascultatul muzicii vă vor ajuta să aveţi acces la vocea interioară.

Ascultaţi-vă intuiţia în special în ce priveşte serviciul, unde e posibil să beneficiaţi de un ajutor ascuns. Fiţi precaut atunci când vorbiţi. O persoană care, aparent, vă susţine ar putea încerca să vă submineze poziţia. Cea mai grea problemă este să ştiţi cine e de partea dumneavoastră şi cine doar pretinde că vă sprijină. Jupiter aflat în Gemeni vă impulsionează al şaselea simţ şi vă face să fiţi plin de compasiune şi dornic să-i ajutaţi pe ceilalţi. Din nou, este necesară o anumită precauţie pentru că anumiţi oameni vor încerca să profite de pe urma intenţiilor dumneavoastră bune. Fiţi selectiv şi ajutaţi-i pe oameni să se ajute singuri, nu acţionaţi în locul lor.
Jupiter intră în zodia dumneavoastră pe 25 iunie, începându-şi influenţa de un an deopotrivă memorabilă şi norocoasă. Optimismul vă va ajuta să atrageţi oportunităţi de evoluţie personală, însă greutatea va consta în deciderea direcţiilor de urmat, încercaţi să fiţi realist deoarece programarea în exces şi asumarea exagerată a angajamentelor vă ajung din urmă şi vă copleşesc.

Relaţiile sunt puse în lumină mai ales în august, când Jupiter va intra în conflict cu Pluton, aflat în Capricorn, casa a şaptea. Acest aspect poate indica o legătură romantică, profesională sau personală cu un individ dominator. Deşi e posibil să nu recunoaşteţi imediat acest tip de comportament, el va deveni o provocare, fie că vă retrageţi, fie că încercaţi să remediaţi situaţia. Pentru sfaturi, apelaţi la cineva de încredere, mai în vârstă sau cu mai multă experienţă.
Saturn continuă să înainteze în Scorpion, casa a cincea, a recreerii, idilelor, creativităţii şi copiilor. în ciuda a ceea ce se spune de obicei despre această planetă, prezenţa lui Saturn aici nu limitează oportunităţile romantice. în schimb, tonul acestora devine mai serios. De asemenea, veţi fi oarecum şovăitor dacă se pune problema să treceţi la un alt nivel şi să vă asumaţi un angajament. Aveţi încredere în aceste sentimente şi ascultaţi de instinct. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie serioasă, acest tranzit este favorabil adâncirii sentimentelor.
E posibil să aveţi momente dificile în calitate de părinte. Totuşi, Saturn aduce şi oportunitatea de a-i învăţa ceva pe copiii dumneavoastră sau de a afla lucruri noi de la ei. Rezistaţi tendinţei de a fi prea aspru cu ei şi folosiţi această perioadă pentru a le inocula valorile şi obiceiurile care-i vor ajuta atunci când vor deveni adulţi.
Este un an excelent pentru a începe un program de exerciţii fizice, pentru a învăţa un sport nou sau pentru implicarea într-o activitate sportivă de tineret. De asemenea, ar trebui să vă exploraţi creativitatea, însă în modalităţi practice, cum ar fi decorarea casei, grădinăritul, albumele de familie, brodatul, zugrăvitul sau diverse meşteşuguri. Rezultatele palpabile nu vor întârzia să apară şi vor fi extrem de mulţumitoare.
Totodată, trebuie să fiţi mai moderat decât de obicei în legătură cu investiţiile, deoarece tranzitul lui Saturn favorizează mai curând câştigurile pe termen lung decât profitul imediat. Folosiţi acest tranzit pentru a cunoaşte mai multe despre planificarea unei strategii de investiţii în vederea pensionării.
Având în vedere că Uranus, planeta schimbării, îşi continuă tranzitul prin Berbec, casa a zecea, vă puteţi aştepta la orice, de la proiecte de ultim moment la o răsturnare de situaţie în carieră. Din când în când, vă veţi simţi copleşit încercând să echilibraţi responsabilităţile domestice şi cele legate de carieră, iar alteori vă veţi întreba dacă nu cumva e momentul să mergeţi mai departe. Nu vă grăbiţi. Vă aflaţi într-o situaţie mereu schimbătoare care poate dura la fel de mult ca acest tranzit – până în 2018. Anumiţi ani vor fi liniştiţi, iar alţii vor fi plini de schimbări, mai ales cei în care Uranus vă aspectează Soarele natal. Dacă v-aţi angajat să găsiţi anul acesta un nou loc de muncă, asiguraţi-vă că acesta serveşte realizării ţelurilor pe termen lung, nu numai celor imediate.
De asemenea, este posibil ca, la un moment dat, să plecaţi cu serviciul într-o altă localitate, fie ca urmare a unei alegeri personale, fie la cererea firmei. Luaţi în considerare toate ramificaţiile înainte de a lua decizia, gândindu-vă inclusiv la modul în care acest lucru vă va afecta familia, partenerul de viaţă sau ţelurile. Puneţi-vă aceleaşi întrebări dacă gândurile dumneavoastră se îndreaptă spre schimbarea carierei, nu doar a postului ocupat. Ar putea fi cea mai bună alegere, chiar dacă va fi necesară o educaţie suplimentară.
Neptun aflându-se până în 2025 în Peşti, casa a noua, s-ar putea să aveţi inspiraţia să vă întoarceţi la studii, să luaţi o diplomă sau să urmaţi cursuri de perfecţionare care pot duce la un post mai bun. Dacă nu sunteţi sigur că doriţi într-adevăr să urmaţi un asemenea drum, luaţi în considerare un singur curs ca modalitate de a vă evalua interesul. învăţarea online poate fi o alegere inspirată pentru o bună exploatare a timpului de care dispuneţi. Dacă sunteţi mulţumit de post şi de carieră, urmaţi un curs pentru a învăţa o limbă străină sau un hobby creativ, ori pur şi simplu pentru a explora un subiect care vă interesează. Cunoaşterea este o modalitate de a vă lărgi orizontul în timp ce Neptun vă tranzitează casa a noua. Călătoriile pot face acelaşi lucru – veţi fi atras de alte ţări şi culturi şi veţi avea dorinţa de a învăţa mai multe despre lumea din jur. Neptun este asociat şi cu spiritualitatea, iar tranzitul lui poate declanşa un interes manifestat faţă de acest domeniu al vieţii. S-ar putea să fiţi atras de (sau să vă întoarceţi la) o religie organizată sau să alegeţi o cale mai puţin convenţională pentru a explora şi extinde această latură a personalităţii dumneavoastră. Informaţiile culese din cărţile motivaţionale pot fi nepreţuite pentru autocunoaştere.

Pluton, cea mai lentă planetă, îşi continuă până în 2024 tranzitul prin Capricorn. Aflându-se în casa a şaptea, veţi trăi multe schimbări în domeniul relaţiilor, deoarece oamenii vor intra şi vor ieşi din viaţa dumneavoastră. Unii vor avea o influenţă pozitivă, încurajându-vă la nivel personal. Alţii însă vă vor influenţa negativ, preferând o relaţie dominatoare în locul uneia de sprijin reciproc. Ambele ipostaze vă vor învăţa multe lucruri legate de relaţii şi de rolul jucat de dumneavoastră în acest domeniu. în consecinţă, s-ar putea să alegeţi o distanţare sănătoasă de unii dintre aceştia. în acest sens, tranzitul lui Pluton prin casa a şaptea e legat mai mult de dumneavoastră decât de ceilalţi. Partea lui bună constă în faptul că veţi mai vigilent şi mai curajos, acţionând spre binele propriu.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI