Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din SCORPION

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop SCORPION 2013

Afirmaţia anului
Oamenii îmi preţuiesc cunoaşterea şi experienţa.

Anul 2013 pentru nativii din Scorpion

Horoscop 2013 Scorpion

Anul acesta promite să fie unul activ pentru Scorpioni, accentul fiind pus pe oameni, relaţii, studiu, slujbă şi resurse financiare. Sunt posibile şi călătorii. Deşi uneori vi se va părea că trăiţi în miezul unui uragan, fiind împins în mai multe direcţii în acelaşi timp, acum aveţi mai mult ca niciodată şansa de a alege ce-i mai bun pentru dumneavoastră.
Sunt favorizate câştigurile financiare, posibil considerabile, deoarece Jupiter se va afla până pe 24 iunie în Gemeni, casa a opta. Această planetă a norocului amplifică de obicei subiectul influenţei sale, aşa că e momentul să gândiţi pozitiv şi să rugaţi Universul să fie darnic cu dumneavoastră. în urma acestui tranzit, venitul casei poate creşte, căpătând forma unei măriri de salariu sau a unei moşteniri ori a unei negocieri legate de o asigurare. Dacă vreţi să luaţi un împrumut sau să refinanţaţi ipoteca, Jupiter poate lucra în favoarea dumneavoastră. Investiţiile şi fondul de pensionare cunosc şi ele influenţe favorabile. însă apare şi tentaţia de a cheltui ca şi cum acest cadru financiar va continua la fel şi în viitor. Gândiţi-vă tot timpul la

buget şi economisiţi mai mult decât cheltuiţi, ţelul fiind realizarea siguranţei financiare.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac şi îşi începe tranzitul de un an prin casa a noua. Opţiunile sunt la fel de generoase ca însuşi Jupiter şi fiecare vă poate lărgi orizontul, îmbogăţindu-vă viaţa şi aducând oportunităţi în carieră începând cu iulie 2014. Dorinţa de stimulare mentală este o temă-cheie a acestui tranzit, aşa că reluaţi studiile pentru o perfecţionare suplimentară sau pentru obţinerea unui certificat, lucru ce poate fi realizat cel mai bine online. Călătoriile în interes de serviciu sau de plăcere vă pot pune în legătură cu diferiţi oameni sau culturi, de pe urma cărora veţi beneficia prin cunoaşterea mai aprofundată a lumii. Deoarece casa a noua este şi sectorul spiritualităţii, veţi simţi nevoia să observaţi şi această latură a fiinţei dumneavoastră, fie prin studiu pe cont propriu, fie prin implicarea în activitatea unei instituţii religioase. Mai presus de orice, este o excelentă ocazie de a vă defini sau redefini principiile fundamentale şi concepţia despre lume.
Saturn îşi continuă tranzitul prin zodia dumneavoastră natală în care a intrat în octombrie 2012. Sub influenţa lui vă veţi simţi de parcă ar fi momentul să începeţi ceva nou, în parte din cauza regretelor care ies acum la suprafaţă şi vă împing să faceţi mai mult, indiferent de vârstă. Dacă eraţi adult acum douăzeci şi opt de ani, gândiţi-vă ce s-a întâmplat atunci în viaţa dumneavoastră, când Saturn v-a vizitat ultima dată zodia natală. Amintirile vă vor furniza indicii specifice legate de ceea ce aţi putea să trăiţi acum.

Deşi aţi vrea să vă vedeţi de viaţă în continuare, acest tranzit este favorabil planificării viitorului în timp ce reflectaţi asupra trecutului. în decembrie 2014, Saturn va ieşi din zodia dumneavoastră şi va trebui să fiţi pregătit să faceţi primii paşi în direcţia împlinirii ţelurilor pe termen lung.
De asemenea, autoevaluaţi-vă din punct de vedere practic şi rezolvaţi problemele personale care vă ţin pe loc. Concentraţi-vă asupra autoperfecţionării, indiferent dacă este vorba de învăţarea unor noi aptitudini, explorarea şi dezvoltarea unui talent sau a unui domeniu de interes ori adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Toate acestea vor avea ca rezultat creşterea respectului de sine şi a încrederii în forţele proprii, două subiecte care vă pot da acum bătăi de cap, deşi nu aţi avut probleme cu ele în trecut. Aceste sentimente pot fi extrem de puternice în primăvară, însă în timpul verii va ieşi la iveală un nou standard, astfel încât vă veţi privi viitorul cu un optimism nou descoperit.
Probabilitatea unor schimbări la locul de muncă va continua să fie la fel de mare, deoarece Uranus tranzitează Berbecul, casa a şasea. Deşi poate că nu sunteţi direct implicat în aceste schimbări, în afara cazului în care Uranus vă aspectează anul acesta Soarele natal, le veţi trăi totuşi într-un fel. Poate fi vorba de restructurarea generală a firmei, de noi proceduri care întrerup fluxul activităţii sau de plecarea unor colegi. Pe lângă schimbările perturbatoare, Uranus mai poate aduce şi ocazia de a vă repoziţiona astfel încât să obţineţi un câştig în perioada 2014-2015. Profitaţi de orice ocazie pentru a participa în vară la o conferinţă sau la un curs de perfecţionare cu beneficii neaşteptate în următorii doi ani.
Din când în când, va fi greu să vă păstraţi concentrarea la serviciu, aşa că încercaţi să planificaţi totul din timp. Această nelinişte şi lipsa de concentrare deloc caracteristice au nevoie de o supapă, cum ar fi de pildă plimbările regulate din pauza de prânz. Un efect colateral al acestora este legat de sănătate, o altă temă a casei a şasea. Luaţi-vă precauţiile necesare pentru a preveni contractarea unei răceli sau gripe, deoarece atât Saturn, cât şi Uranus determină o sensibilizare a organismului. Aceleaşi tranzite pot reprezenta uri avantaj dacă simţiţi nevoia să treceţi la un regim alimentar sănătos.
Neptun, care a intrat în Peşti în 2011, continuă să vă tranziteze lent casa a cincea, unde va rămâne până în 2025. în acest interval, veţi trăi multe dintre evenimentele şi activităţile asociate cu acest sector solar: copiii, creativitatea, recreerea, poveştile de dragoste şi speculaţiile financiare. Cea mai bună utilizare a prezenţei lui Neptun în această casă – şi una dintre cele mai puţin generatoare de neplăceri – este creativitatea. Chiar dacă nu vă gândiţi la dumneavoastră în acest fel, aveţi totuşi o latură creativă, la fel ca toată lumea. Rămâne doar problema de a găsi cea mai bună cale de manifestare, indiferent dacă e vorba de grădinărit, dans, tâmplărie, grafică computerizată, sporturi de weekend sau proiecte artistice. O preocupare creativă seara sau în weekend poate fi un alt gen de supapă pentru a vă domoli neliniştea declanşată de tranzitul uranian.
Prezenţa lui Neptun în casa a cincea îndeamnă la prudenţă în domeniul investiţiilor, întrucât ceea ce pare un câştig se poate dovedi o pierdere. Aceleaşi precauţii trebuie avute în vedere şi în cadrul relaţiilor romantice. Deşi influenţa lui Neptun este un avantaj real pentru relaţiile pe termen lung, el poate ascunde adevărul în legătură cu o persoană cunoscută de curând, al cărei farmec v-a dat gata. Copiii pot fi şi ei un adevărat mister pentru dumneavoastră, mai ales în timpul anului, atunci când Neptun vă aspectează Soarele natal şi ar trebui să le consideraţi aptitudinile şi talentul dintr-o perspectivă realistă, nu aşa cum aţi vrea să fie.
Pluton, planeta guvernator, continuă să înainteze în Capricorn, casa a treia, a comunicării, fraţilor, vecinilor şi călătoriilor scurte. La un anumit nivel, acest tranzit vă încurajează să gândiţi profund (alături de Saturn, aflat în zodia natală) pentru a ajunge la o mai bună înţelegere de sine. Pentru că veţi fi mai concentrat, tranzitul este excelent pentru studiu. De asemenea, veţi fi mai implicat în problemele comunităţii.

La fel ca în ultimii ani, Pluton va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a şasea, la sfârşitul primăverii şi în toamnă. Acest aspect dificil poate aduce probleme legate de vecini, fraţi şi colegi de serviciu. Gândiţi cu calm şi în perspectivă. Dacă e cazul, domoliţi-vă reacţiile obişnuite chiar dacă procedând astfel aveţi senzaţia că vă încălcaţi principiile de viaţă. Nu e întotdeauna înţelept să luaţi poziţie; uneori, e mai bine să vă lăsaţi purtat de val. Fiţi atent şi nu vă implicaţi într-o mişcare care sprijină o schimbare masivă la locul de muncă.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI