Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Text Berbec 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Berbec 24-2 Martie 2013
Cei care s-au născut în zodia Berbecului primesc acumularea de vibraţii din zodia peştilor pe casa a 12-a. Răstimpul cuprins între 24 Februarie şi 2 Martie este mai pronunţat, marcat de acest semn de apă Vezi articolul intreg »

Text Taur 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Taur 24-2 Martie 2013
Chiar dacă şi-ar dori să li se întâmple şi alte lucruri decât cele pe care le anticipăm noi,mă tem că cei care s-au născut în zodia Taurului vor rămâne săptămâna viitoare şi până la jumătatea lunii martie Vezi articolul intreg »

Text Gemeni 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Gemeni 24-2 Martie 2013
Pentru cei careu s-au născut în zodia Gemenilor săptămâna viitoare are o particularitate care funcţionează mai puternic, mai explicit decât pentru alte zodii, este vorba de momentul de Lună plină Vezi articolul intreg »

Text Rac 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Rac 24-2 Martie 2013
Cei care s-au născut în zodia racului ar trebui să beneficieze de pe urma momentului de lună plină le, aduce un soare puternic u,n soare în peşti în casă a 9 a care este înconjurat de mai multe planete Vezi articolul intreg »

Text Leu 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Leu 24-2 Martie 2013
În mod normal pentru cei care s-au născut în zodia Leului, săptămâna viitoare ar trebui să se desfăşoare în paramaterii sau între reperele care s-au constituit de aproximativ 2 săptămâni în coace, de când pe Vezi articolul intreg »

Text Fecioara 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Fecioara 24-2 Martie 2013
Cei născuţi în Fecioara trăiesc un moment de maximă efervescentă,de riscuri ,de asumări de responsabilităţi,sunt obligaţi să ia decizii ,să acţioneze,să hotărască,nu este decât foarte rar posibil ca un Vezi articolul intreg »

Text Balanta 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Balanta 24-2 Martie 2013
Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei săptămâna viitoare evoluează în notă pe care noi am conturat-o în ultimele 2 anticipări astrologice, aceeaşi casă a6a cu problematica muncii şi aceeaşi Casă a6a Vezi articolul intreg »

Text Scorpion 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Scorpion 24-2 Martie 2013
Mă îndoiesc că toţi scorpioni trăiesc în acesta perioada numai purtaţi de aripile poveştilor de dragoste, al aventurilor şi al senzaţiilor tari, unii poate că da alţi în funcţie de vârstă de sănătate ,ori de structură , Vezi articolul intreg »

Text Sagetator 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Sagetator 24-2 Martie 2013
Săptămâna viitoare poate fi pentru unii nativi din zodia Sagetator destul de complicată. O serie de evenimete pot lua o turnură cu o componentă justiţiara, juridică care să privească legalitatea nu doar Vezi articolul intreg »

Text Capricorn 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Capricorn 24-2 Martie 2013
Pentru cei care s-au născut în zodia Capricornului foarte importantă este casa a 3a .Aici ,în funcţie de meseria pe care o au,vârstă,rol social,pregătire,implicare într-o serie de activităţi persoanele ori Vezi articolul intreg »

Text Varsator 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Text Varsator 24-2 Martie 2013
Tot ceea ce aduce încercări şi transformări pentru celelalte 11 semne zodiacale pentru Vărsători reprezintă o chestiune financiară. Numeroasele planate din semnul Peştilor se leagă de eficienta casei a2a Vezi articolul intreg »

Text Pesti 24-2 Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 23 - February - 2013 1 Comentariu

Horoscop Urania Text Pesti 24-2 Martie 2013
Multe sunt probleme de ordin astral care se ridică acum în faţa celor care s-au născut în zodia Peştilor. Mai întâi un tranzit solar care îi solicită apoi o fază de lună plină care îi priveşte direct Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI