Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din VARSATOR

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Varsator 2013

Afirmaţia anului
Recompensa mea este reprezentată de carieră şi de succesul financiar.

Anul 2013 pentru nativii din Vărsător

Horoscop 2013 Varsator

Anul acesta vor exista o mulţime de ocazii de a munci şi de a vă distra, petrecând totuşi un timp în singurătate pentru a explora gândurile care vă frământă. Viaţa domestică, clipele pline de romantism şi cariera se vor afla în centrul atenţiei. De asemenea, vă extinderi cercul de cunoştinţe şi vă întâlniţi cei mai apropiaţi prieteni.
Până pe 24 iunie, Jupiter se va afla în Gemeni, casa a cincea, şi va aduce numeroase oportunităţi romantice şi sociale. Această perioadă este extrem de favorabilă persoanelor singure aflate în căutarea unei relaţii. Asta nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni sufletul-pereche. Nu e imposibil, dar Jupiter înclină mai mult spre flirt şi spre distracţiile din timpul serilor sau al weekendurilor. Influenţa jupiteriană este minunată

pentru cuplurile de îndrăgostiţi care pot redescoperi fiorul iubirii.
Veţi avea o viaţă socială activă şi timpul liber necesar pentru întâlnirile cu prietenii sau cu alţi oameni. Veţi dedica un număr de ore şi sportului, exerciţiilor fizice, evenimentelor culturale şi excursiilor de la sfârşit de săptămână. Creativitatea este o altă temă a casei a cincea, aşa că profitaţi de acest timp pentru a vă apropia de un nou hobby, pentru a redecora casa sau pentru a învăţa un program foto sau de design.
Dacă sunteţi părinte, veţi avea motive de mândrie, bucurându-vă de succesele copiilor. Mai mult decât atât, va fi uşor să comunicaţi cu ei şi să petreceri un timp împreună. E posibil să vă implicaţi mai mult în echipele sportive din care fac parte sau într-o altă activitate din afara orelor de şcoală.
Fiţi prudent în legătură cu investiţiile. Nu riscaţi fondurile de care dispuneţi, în ciuda promisiunilor şi garanţiilor oferite, şi domoliţi-vă optimismul, revenind cu picioarele pe pământ, mai ales în martie, aprilie şi august. Aceeaşi precauţie trebuie aplicată şi jocurilor de noroc. încercaţi ocazional să jucaţi la loterie, dar amintiţi-vă că, pentru a câştiga, nu e nevoie decât de un singur bilet.
A doua jumătate a anului va aduce un ritm mai accelerat la serviciu, deoarece Jupiter, aflat în Rac, sporeşte numărul sarcinilor care vă revin şi influenţează locul de muncă. Această planetă norocoasă intră pe 25 iunie în casa a şasea, unde va rămâne până în 2014. însuşirile dumneavoastră vor fi apreciate, apărând în vară şi o oportunitate promiţătoare. Nu vă încărcaţi însă prea tare, Jupiter favorizând o astfel de atitudine. Ţineţi-vă de cuvânt şi respectaţi termenele de predare şi calitatea muncii depuse. Apoi serviciul vă va aduce bucurii şi veţi primi uşor răsplata meritată.
Casa a şasea este şi sectorul sănătăţii, aşa că ocupaţi-vă de acest subiect cu tot entuziasmul furnizat de Jupiter, punând bazele unei noi modalităţi de a vă îngriji corpul. Reveniţi la forma de altădată cu ajutorul plimbărilor sau al gimnasticii, învăţaţi un sport nou, obişnuiţi-vă să mâncaţi alimente nutritive şi nu produse de la fast-food (cu câte o trataţie ocazională!) şi umpleţi-vă weekendurile cu activităţi relaxante. Animalele de companie pot juca şi ele un rol important în viaţa dumneavoastră, existând posibilitatea să găsiţi un

amic îmblănit atunci când vă aşteptaţi mai puţin.
Cariera poate ajunge anul acesta la un apogeu graţie prezenţei lui Saturn în Scorpion, casa a zecea. Acest tranzit vă oferă un maximum de vizibilitate, aşa că e necesar ca activităţile dumneavoastră să atragă atenţia prin caracterul lor pozitiv. Luaţi cuvântul la şedinţe şi acceptaţi – în mod raţional – proiecte suplimentare care vă pot ajuta să avansaţi în carieră. Dacă doriţi o promovare sau un alt post, începeţi explorările în aprilie şi mai, deoarece lunile de vară vor aduce cu ele şansa unui pas înainte în acest domeniu. Rezultatul acestui tranzit saturnian depinde însă de un singur factor-cheie: dumneavoastră înşivă. Deşi responsabilităţile vă parvin în mod firesc, faceţi-vă datoria chiar dacă asta înseamnă să vă suprasolicitaţi şi să respectaţi dorinţele (şi instrucţiunile) superiorilor atunci când ştiţi într-adevăr mai bine cum stau de fapt lucrurile.
Casa a zecea este asociată şi cu statutul social. Acest tranzit saturnian, care va dura până la sfârşitul lui 2014, poate aduce recunoaşterea meritelor la locul de muncă ori în cadrul unui club sau al unei organizaţii din care faceţi parte. La fel de bine, e posibil ca, deşi meritaţi o recompensă, să fiţi trecut cu vederea. Aceasta este natura lui Saturn, care aduce recompensele adesea cu întârziere. în orice caz, ar trebui să folosiţi această perioadă pentru a vă îmbunătăţi imaginea prin intermediul unei performanţe profesionale excepţionale, impresionând factorii de decizie. Totuşi, nu vă lăsaţi pradă tentaţiei de a vă ridica statutul prin forţarea limitelor bugetului, cumpărând de pildă o maşină scumpă doar pentru a-i impresiona pe ceilalţi.
Uranus îşi continuă tranzitul prin Berbec, unde va rămâne până în 2018. Această planetă este recunoscută pentru efectele ei imprevizibile, aşa că vă puteţi aştepta la astfel de veşti şi evenimente legate de rude şi vecini. De asemenea, veţi primi tot felul de indicii ciudate, deoarece acest tranzit intensifică intuiţia. Fiţi vigilent, deoarece astfel de informaţii vă pot plasa la locul potrivit în momentul potrivit, pentru a prinde din zbor o oportunitate oarecare. Totodată, e posibil să ajungeţi chiar la statutul unei celebrităţi, mai ales dacă vă implicaţi într-un proiect comunitar sau de amenajare a cartierului.
Acest tranzit uranian încurajează studiul şi vă va stârni curiozitatea în legătură cu o mare varietate de subiecte. Lectura, televizorul, mediile de socializare, puzzle-urile, jocurile şi discuţiile vă vor capta atenţia. Uranus vă îndeamnă să urmaţi un curs pentru perfecţionarea aptitudinilor legate de carieră, pentru a vă însuşi un hobby nou sau pentru a vă îmbogăţi cunoaşterea unui subiect care vă interesează. Fiţi prudent la volan, deoarece pot avea loc accidente fără să fiţi vinovat în vreun fel. Dacă ieşiţi în oraş, găsiţi o soluţie şi nu mergeţi cu maşina dumneavoastră. Faceţi copii de siguranţă ale fişierelor din computer, porniţi actualizarea automată a programelor instalate şi a scanărilor regulate. Fiţi extrem de precaut cu orice fel de reparaţii ale aparatelor electrice, oricât de simple ar fi acestea. Neptun îşi continuă lungul său tranzit prin Peşti, casa a doua, unde va rămâne până în 2025. De-a lungul acestor ani, veţi trăi numeroasele faţete ale influenţei neptuniene asupra chestiunilor băneşti, inclusiv oscilaţii financiare, pierderea unor obiecte, achiziţii făcute pe bază de intuiţie, idei creative pentru îmbunătăţirea rezultatelor. Deşi Neptun vă poate deziluziona în privinţa capacităţii de a câştiga bani, el are şi reputaţia de a furniza necesarul atunci când e nevoie de el. De fapt, acest tranzit vă poate spori în final activul net. însă va trebui să fiţi vigilent în domeniul financiar. Evitaţi tot ce sună prea bine ca să fie adevărat, astfel încât să nu ajungeţi „sărac, dar înţelept”.
Prezenţa lui Neptun în casa a doua influenţează valorile şi lucrurile importante pentru dumneavoastră, atât din punct de vedere personal, cât şi material. Principalele ţeluri ar trebui să fie evaluarea aptitudinilor şi talentelor, dar şi cântărirea atitudinii faţă de lucruri. Cu cât vă identificaţi mai mult cu obiectele materiale, cu atât probabilitatea de a le pierde va fi mai mare. Lăsaţi ego-ul să vorbească prin intermediul realizărilor şi nu prin ceea ce puteţi cumpăra cu banii câştigaţi.
Pe măsură ce Pluton înaintează lent prin Capricorn, casa a douăsprezecea, veţi trăi suişurile şi coborâşurile proprii acestei planete puternice. Numeroşi factori vor determina încercările prin care veţi trece în timpul acestui lung tranzit (până în 2024), dar fiţi sigur că Pluton vă va transforma viaţa, uneori în multe privinţe. Cea mai bună abordare este să daţi ascultare planurilor lui; dacă opuneţi rezistenţă, Pluton va forţa schimbarea. Reţineţi faptul că, deşi acest tranzit plutonian va fi uneori dificil, în cele din urmă îşi va dovedi latura pozitivă legată de evoluţie.
Influenţa lui Pluton în sectorul regenerării de sine va fi subtilă şi profundă deoarece operează prin

intermediul subconştientului, însă o veţi resimţi mai puternic în anii în care Pluton vă va aspecta Soarele natal. Amintirile, regretele şi problemele nerezolvate vor ieşi din nou la suprafaţă cu un scop: să vă împăcaţi cu ele. Unele vor fi pozitive, iar altele negative. însă toate vor avea o anumită semnificaţie în contextul vieţii actuale.
Acest tranzit vă determină să examinaţi motivaţiile psihologice şi să identificaţi factorii care vă ţin pe loc. Gândiţi-vă cum reacţionaţi în situaţiile tensionate, legate mai ales de ceilalţi, şi descifraţi motivele din spatele acestor reacţii. Procedând astfel, veţi învăţa mai multe despre propria persoană şi veţi deveni mai eficient în societate şi în carieră.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI