Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Informatii actualizare saptamana 8-14 Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2014

Actualizarea emisiunii pentru saptamana 8-14 IUNIE 2014 din cate se pare aceasta nu a fost inclusa in grila de programe a postul B1TV drept urmare nu a fost difuzata si nici nu va fi in acest weekend, sunt cele mai mari sanse ca in aceasta saptamana sa nu avem preivizuni realizate de URANIA

Horoscop-Urania. com vă informează că actualizarea programata pentru data de 07 Iunie 2014 orele 17:00, in care se prezentau aspectele astrale pentru saptamana 8-14 Iunie 2014 se amână din motivul nedifuzarii emisiunii “Pasul Fortunei” la ora stabilita (16:00). Aducem in atentia dvs. ca acesta nu va fi difuzata in acest weekend!

Ne cerm scuze pentru aceasta situatie care se datoreaza postului B1TV!

Vom reveni cu noi informţii în dată ce le vom avea

Horoscop Urania Lunar

Pana la finalizarea horoscopului va invitam sa aflati ce va rezerva astrele pentru Luna IUNIE 2014!

Ultima actualizare: 18:08 / 07 Iune 2014
(ora locala Bucuresti GMT+2)

Cu stima,
Echipa URANIA Media

Horoscop Urania

53 Comentarii to “Informatii actualizare saptamana 8-14 Iunie 2014”

  1. monica says:

    Abia astept weekend-ul puntru Urania.Pleeeeeeeeeeeeeeeease….

  2. camelia says:

    “Urania” este singura care elaboreaza horoscopul real pentru zodia mea.O IUBESC , O RESPECT si AM MARE

  3. camelia says:

    “Urania” este singura care elaboreaza horoscopul real pentru zodia mea.O IUBESC , O RESPECT si AM MARE nevoie de sfaturile intelepte ale ei !!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI