Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iulie 2017Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2017

Horoscop Lunar Capricorn Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Soarele, Mercur şi Marte îşi vor petrece o parte din timp în incandescentă şi jucăuşa zodie a Leului, îndemnându-vă să vă relaxaţi şi să vă distraţi. Sigur, pentru ca toate astea să se întâmple, fiecare responsabilitate va trebui suplinită corespunzător. Bun. După ce procedaţi în consecinţă, închideţi toate aparatele electronice şi bucuraţi-vă de compania acelor fiinţe amuzante şi tridimensionale din faţa dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Luna Plină de pe 9 iulie vă va ilumina zodia, prin urmare şi casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Dacă vă gândiţi să faceţi schimbări – poate pentru a atrage pe cineva ei bine, nu modificaţi doar exteriorul. Ajustaţi-vă atitudinea astfel încât să atrageţi persoane de succes şi cu picioarele pe pământ. Ştiţi la ce mă refer, tipul acela de persoană care chiar vă merită.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Aceeaşi Lună Plină de pe 9 iulie va atrage atenţia unor superiori importanţi – din cele mai bune motive. Dacă încercaţi să impresionaţi pe cineva, acum e momentul potrivit să stabiliţi o întâlnire. Actualizaţi-vă CV-ul. Dacă vă simţiţi un om cu totul nou, atunci de ce să nu puneţi şi pe hârtie o personalitate la fel de nouă?

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 20 iulie, incandescentul Marte pătrunde în dramatica zodie a Leului. Evenimentul se petrece chiar în momentul în care Soarele din casa a şaptea, a relaţiilor, intră în conflict cu surprinzătorul Uranus – finalul fiind previzibil. Dacă nu aveţi chef de ceartă, întoarceţi spatele persoanelor instabile şi lăsaţi totul în suspensie.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 7,8, 11, 18, 19
Zile nefavorabile : 4,5, 9, 16, 17, 23


.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI