Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iulie 2017Horoscop Lunar Varsator Iulie 2017

Horoscop Lunar Varsator Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Mercur, Marte şi Soarele vor pătrunde furtunos în incandescentul Leu, adică în casa a şaptea, a parteneriatelor. Dacă sunteţi singuri, vă va ieşi în cale o persoană cu simţ dramatic. Dacă aveţi o relaţie, nu provocaţi gelozia partenerului – cel puţin, dacă vă stă în puteri să o evitaţi.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Cu Venus în voioasa şi jucăuşa zodie a Gemenilor, adică în casa a cincea, a recreerii, este imposibil să nu aveţi o agendă socială aglomerată. Atitudinea dumneavoastră? încântată. în jurul datelor de 17,18 sau 19 iulie, e posibil să aveţi suficientă energie pentru a vizita o persoană dragă aflată departe.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Negocierea preţului corect pentru o călătorie va fi extrem de uşoară luna aceasta. Dacă, alături de cineva drag, vă gândiţi la o vacanţă de vis, momentul e perfect să puneţi lucrurile în mişcare. Nimeni nu spune că trebuie să plecaţi imediat – sau curând – dar odată ce aţi depus avansul şi aveţi un itinerar, visul poate începe să devină realitate. Bucuraţi-vă de întregul proces.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 20 iulie, o cuadratură dificilă între Soare şi surprinzătorul Uranus va aduce o oarecare tensiune pe cer. E posibil ca o persoană la care ţineţi să fie implicată într-o dilemă neaşteptată sau ca unele circumstanţe urgente să vă oblige să vă anulaţi planurile ca să fiţi disponibili. Oricum ar fi, vă veţi ridica la înălţimea aşteptărilor – iar persoana va fi uşurată şi recunoscătoare.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 14, 18, 19, 24, 26
Zile nefavorabile : 4, 5, 9, 13, 16, 17


.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI