Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Acţionaţi, si banii vor veni!

Postat de Urania Horoscop On 16 - November - 2013

Acţionaţi, si banii vor veni!

Actionati, si banii vor veni !

Simbolul anului 2014 va fi favorabil pentru cei care nu se tem să încerce ceva nou, să se perfecţioneze şi să-şi repare greşelile, nu vor lenevi, indiferent de vremea de afară sau de starea de spirit, şi se vor îndrepta cu toate pânzele sus spre atingerea ţelului propus.
BERBEC
Anul aduce multe situaţii neprevăzute. Zodia vă oferă multe avantaje, care folosite corespunzător, vă vor ajuta în scurt timp să urcaţi în carieră. Şi dacă înainte astrele nu prea i-au răsfăţat pe Berbeci cu avansări, în anul acesta totul e posibil. Trebuie doar să duceţi întotdeauna la bun sfârşit ceea ce aţi început. în special dacă activitatea are legătură cu mărirea bugetului familiei. Evitaţi cheltuielile nechibzuite şi faceţi în aşa fel încât să aveţi mereu o rezervă de bani.
TAUR


Folosiţi-vă cu grijă banii în acest an. Pe cei care intenţionează să-şi deschidă o afacere proprie astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească. Primele luni ale anului 2014 vor fi mai dificile – vă puteţi confrunta cu probleme şi cu obstacole, uneori de-a dreptul absurde. în schimb, spre primăvară veţi putea risca fără teamă. în martie nu se recomandă să luaţi credite şi nici să daţi bani cu împrumut.
GEMENI
Nu vă temeţi să-i amintiţi conducerii de persoana dvs., dacă doriţi să primiţi primă. Problema delicată cu locuinţa se va rezolva în mod sigur în acest an, însă pregătiţi-vă pentru faptul că va trebui să vă agitaţi mult pentru asta. Nu e cazul să vă schimbaţi radical domeniul de activitate: astrele promit ca la serviciul de bază câştigurile să fie stabile. Iar pentru ca în portofel să fie mai mulţi bani, căutaţi surse suplimentare de câştig. E posibil să vă ajute şi rudele.
RAC
Dacă vă imaginaţi clar ce vă doriţi, veţi primi acel lucru. Trebuie să vă reînnoiţi CV-ul: completaţi-l cu tot ce trebuie şi cu siguranţă vă va surâde norocul. Ce-i drept, nu e cazul să vă aşteptaţi la ajutor de Sus din prima încercare. Căutarea serviciului visat şi a unui salariu bun va dura mult, dar va fi încununată de succes. Lucrul acesta se va întâmpla probabil la sfârşitul primăverii sau începutul verii. Este foarte important să vă gândiţi la salariul pe care aţi dori să-l primiţi.
LEU
Evitaţi cheltuielile nechibzuite, învăţaţi să faceţi economii. In acest an probabil nu veţi reuşi să adunaţi o sumă mare. Dar nu vă faceţi probleme: veţi avea întotdeauna suficienţi bani, numai că momentan încă nu reuşiţi să economisiţi şi nu ştiţi să vă distribuiţi în mod corect finanţele. Cele mai dificile din punct de vedere financiar vor fi lunile februarie, martie şi august. Va trebui să depuneţi eforturi serioase pentru a obţine stabilitate financiară.
FECIOARĂ
Investiţiile făcute anul trecut se vor dovedi profitabile. Momentan, astrele nu vă sfătuiesc să renunţaţi la tot ce aţi câştigat de-a lungul anilor şi să vă grăbiţi spre un alt domeniu de activitate. Dacă aveţi un venit stabil, chiar dacă nu este prea mare, nu renunţaţi la acesta de dragul unei activităţi riscante, o alegere care se poate dovedi greşită. Primăvara câştigurile cresc în urma investiţiilor făcute anul trecut.
BALANŢĂ
Renunţaţi la lucrurile pe care nu le aveţi la suflet. Astrele vă prevăd un drum lung, posibil chiar într-o altă ţară, unde succesul financiar va fi pentru dvs. mai mare. Acest lucru se va întâmpla în ianuarie-februarie, cu toate că etapa de pregătire va începe cu mult mai devreme. In plus, în decursul anului se aşteaptă multe câştiguri suplimentare mărunte. Insă nu vă implicaţi în ceva dacă nu doriţi: dacă munca respectivă nu vă atrage, refuzaţi fără să staţi pe gânduri.

SCORPION
E posibil să vă apucaţi de ceva cu totul nou. V-aţi obişnuit să vă mulţumiţi cu puţin. Şi chiar dacă nu câştigaţi foarte mult, veţi reuşi să aveţi vacanţe frumoase, să vă răsfăţaţi cu lucruri noi, să le faceţi surprize copiilor. Se pare că această tendinţă se va menţine pe parcursul întregului an. Cu singura diferenţă că fluxurile financiare se vor înmulţi într-o oarecare măsură. Veţi reuşi să câştigaţi într-un domeniu de care nu v-aţi mai ocupat până acum deloc.
SĂGETĂTOR
încercaţi să nu risipiţi ce aţi acumulat pe mărunţişuri inutile. Prima jumătate a anului va trece fără câştiguri deosebite.
Probabil că lucrul acesta vă va dezamăgi puţin, dar nu trebuie să fiţi supărată. Acalmia din acest domeniu este temporară. Ce-i drept, va cam trebui să alergaţi pentru a găsi un job bun, care nu va înşela aşteptările dvs. Posibil, se va găsi cineva chiar printre cunoştinţele dvs. Aşa că staţi cu urechile ciulite şi cu buzunarele pregătite.
CAPRICORN
Tot binele pe care îl veţi face se va întoarce la dvs. însutit, în acest an veţi cheltui mai mult decât veţi economisi. Dar toate cheltuielile vor fi pe deplin justificate. Probabil vă veţi concentra asupra sănătăţii dvs. şi a celor dragi. în momentele când va fi foarte greu şi vă cuprinde deznădejdea, ajutorul va veni pe neaşteptate. Nu vă cramponaţi de salariu! Pur şi simplu acţionaţi şi banii vor veni singuri. Puteţi face o mică donaţie – totul se va întoarce la dvs. însutit.
VĂRSĂTOR
Reevaluaţi-vă atitudinea faţă de muncă şi învăţaţi să spuneţi nu. Sunteţi mult prea responsabilă şi corectă. De aceea, în timp ce alţii câştigă, dvs. îndepliniţi şi sarcinile dvs., şi pe ale altora, pentru un salariu fix. Aşa că trebuie să învăţaţi să spuneţi nu. Nu vă temeţi că veţi rămâne fără câştiguri: banii vor veni oricum la dvs.! Singurul lucru de care trebuie să ţineţi cont este că pentru achiziţiile şi investiţiile mari va trebui să economisiţi.
PEŞTI
Dorinţele dvs. cele mai îndrăzneţe se vor împlini. Sunteţi o adevărată răsfăţată a destinului, care nu va înceta să vă acorde atenţia şi darurile sale. Banii vin la dvs. fără probleme. Şi chiar dacă veţi face o achiziţie nechibzuită (ceea ce este, în general, puţin probabil), suma cheltuită se va întoarce la dvs. în modul cel mai neobişnuit: ori veţi avea un câştig suplimentar, ori veţi primi o primă în momentul cel mai potrivit.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI