Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Berbec 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Aceşti nativi par să fie răsfăţaţi de astre. Intensitatea fiecărei ipostaze şi locul unde se vor concretiza acestea în economia vieţii lor de fiecare zi este variabil în funcţie de vârsta şi locul lor în societate.
Este vorba de energie, determinare, muncă, agitaţie, dedicare unui proiect personal. Dacă în viaţa unora s-au instaurat de aproximativ doi ani încoace o serie de disonanţe, se remarcă prin revenirea la aceleaşi ipostaze prin care s-a mai trecut o dată sau chiar de două ori sau prin reevaluarea lor, la un nivel mai

intens, mai conflictual poate, decât s-au petrecut în trecut. Cele mai bune zile ale săptămânii viitoare sunt 2, 3 şi prima parte a zilei de 4 martie.
Acest „bine” se poate concretiza, pentru unii, pe direcţia relaţiilor părinţi/copii (cu o uriaşă şansă de a concepe un copil, în condiţiile în care acest eveniment era dorit de mult dar nu se petrecea; acum, această concepere are datele unui mic miracol, a unei surprize sau a unei binecuvântări), pentru alţii pe direcţia creativităţii, a unei realizări artistice în legătură cu profesia, cu meseria, cu o activitate colaterală de tipul hobby, passe-temps sau cu o activitate ce place, desfată, încântă simţurile.
Nu sunt lipsite de sens aventurile, pasiunile – mai ales în ipostaza de coup de foudre. Excelentă această perioadă pentru cei care fac sport, participă la competiţii. Luna Plină din ziua de 5 martie poate afecta metabolismul, funcţionarea aparatului digestiv, în general, sau funcţiile hepatice şi biliare, în particular. O amprentă îşi poate pune acest aspect pe relaţiile de muncă marcate de animozităţi, intoleranţe şi conflicte mocnite.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI