Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2013

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 18 octombrie pare să vă fie dedicată în exclusivitate! Strălucind puternic în semnul dumneavoastră natal, energia lunară vă va spori cheful de viaţă, motivându-vă să vedeţi cât de departe aţi ajuns de la precedenta zi de naştere. Faceţi un pas înainte şi puneţi lucrurile în mişcare pentru a realiza şi mai multe în următoarele şase luni. Făcând acest lucru, nu uitaţi de diverse alte persoane şi păstraţi-le în atenţia dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în general, luna aceasta relaţiile personale sunt favorizate. Până pe 15, timp în care Marte va tranzita zodia Leului, casa a cincea, vă veţi bucura în special de timpul petrecut împreună cu copiii dumneavoastră. în jurul datelor de 10 şi de 19 este mai bine ca problemele confidenţiale să rămână nespuse – şi nescrise – deoarece e posibil să devină publice.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: După o scurtă perioadă de acalmie, ritmul muncii se va accelera din nou după intrarea lui Marte în Fecioară, casa a şasea, pe data de 15. Motivaţia va produce un randament crescut, aşa că păstraţi-vă entuziasmul la cote înalte chiar dacă uneori vă simţiţi copleşit. O problemă bănească ivită în jurul datei de 8 ar putea fi rezolvată până pe 29, dar ar fi mai bine să nu luaţi decizii financiare importante în timp ce Mercur, aflat în Scorpion, casa a opta, va intra în mişcare retrogradă între 21 octombrie şi 11 noiembrie. Aceeaşi precauţie este valabilă şi în cazul cererilor de credit şi al achiziţiilor importante.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Tensiunile de la locul de muncă din ultimele luni sunt predispuse la inflamări sub influenţa Lunii Noi de pe 5 octombrie din Balanţă, care intră în conflict cu Uranus, aflat în semnul dumneavoastră natal, şi cu Pluton din Capricorn, casa a zecea. Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a nu ieşi în evidenţă şi pentru a rezista tentaţiei de a da replici, indiferent cât de frustrat sunteţi. Dacă nu vă puteţi abţine, punţile de legătură se pot prăbuşi cu uşurinţă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,9,12,14,16, 22,23, 28

Zile nefavorabile: 4,11,13,17,21,24,27,31


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI