Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Calatorii romantice pentru Taur,Capricorn,Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de Pamant

Pentru nativii semnelor de Pământ concediul este o posibilitate de a face ceva util, palpabil, sau de a învăţa ceva. Taurul cel gurmand îşi va însuşi secrete ale bucătăriei din altă ţară, Fecioara şi în timpul unei călătorii va face ordine aşa cum consideră ea de cuviinţă, iar Capricornul va aprecia personalul nevăzut care îi asigură confortul.

Horoscop Urania Calatorii romantice TAUR – DUBLIN

Horoscop Urania Taur Dublin 2012

DUBLIN – patria dramaturgului Oscar Wilde, a actorului de cinema Colin Farrell şi a creatorului lui Dracula, Bram Stocker. Chiar merită vizitat! In vremurile străveqhi acest loc îi atrăgea ca un magnet pe cuceritori, iar în zilele noastre pe turişti. Pentru a simţi spiritul fermecătorului Dublin, capitala Irlandei,mergeţi cât mai mult pe jos. Martori tăcuţi ai veacurilor trecute, Catedrala Sfântului Patrick, Biserica lui Hristos, Biserica Sfântului Audoen te vrăjesc prin frumuseţea lor. Zona pietonală Grafton Street îi bucură pe iubitorii de shopping cu un număr impresionant de magazine de elită, iar Temple Bar va fi apreciat de amatorii vieţii de noapte. Copiii vor fi entuziasmaţi de grădina zoologică a oraşului.

Horoscop Urania Calatorii romantice FECIOARA – RIGA

Horoscop Urania Fecioara Riga 2012

RIGA – originalul oraş leton numit şi „micul Paris al Nordului” nu încetează să-i uimească pe turişti.
Aici vin toţi cunoscătorii pentru a vedea cu ochii lor şi a auzi minunata orgă a Catedralei Domului, funcţională încă din secolul al XVII-lea. Cândva această orgă a fost cel mai mare şi, din punct de vedere tehnic, cel mai desăvârşit instrument din lume. De la înălţimea de 123 de metri a Turnului Sfântului Petru, tot oraşul se vede ca-n palmă. In muzeul automobilelor vi se vor arăta maşinile personale ale lui Brejnev, Hruşciov şi Stalin. Merită să vedeţi şi Piaţa Centrală, una dintre cele mai mari din Europa, amplasată în vechile hangare pentru dirijabile.

Horoscop Urania Calatorii romantice CAPRICORN – BRUXELLES

Horoscop Urania Capricorn Bruxelles2012

BRUXELLES-capitala Belgiei, patria benzilor desenate şi a cartofilor prăjiţi, locul unde se află sediul central al NATO şi Consiliul Europei.
Intr-un singur oraş coexistă două culturi şi două şcoli de arhitectură: flamandă şi franceză. De pe Colina Artelor veţi putea cuprinde toate bogăţiile arhitecturale ale centrului oraşului – ansamblul Grand Place, cu primăria Bruxelles-ului şi străjuită de clădiri vechi, de o rară frumuseţe, construite în epoca medievală. Aruncaţi neapărat o privire în cartierul Laeken, pentru a vedea Atomium, construcţia în formă de moleculă cristalizată de fier. Pe iubitorii de dulciuri îi aşteaptă Muzeul Ciocolatei, iar pe toţi cei care nu vor să se despartă de copilărie -Muzeul Benzilor Desenate.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI