Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Decanii zodiei Berbec

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013

Decanii zodiei Berbec
Fiecare zodie este guvernată de câte o planetă. în cazul Berbecului, este vorba de planeta Marte cu întreaga semnificaţie simbolică (fizică, psihică, morală sau spirituală) extrasă din mitologie, din legenda zeului Marte (Aries). Vechii astrologi au împărţit însă fiecare zodie în trei sectoare de câte 10 grade, numite Decani şi le-au pus şi pe ele sub patronajului câte unei planete. Astfel, aceşti “stăpâni“ astrali creează trei tipologii de Berbec cu trăsături generale asemănătoare date de zodie dar şi cu diferenţe ce le particularizează.

Pentru zodia Berbecului Decanii operează astfel:
De la 0°00’00“ la9°59’59“ –
Decan, guvernator Marte
De la 10°00’00“ la 19°59’59“ –
Decan, guvernator Soare
De la 20°00’00“ la 29°59’59“ –
Decan, guvernator Venus
Cunoscând ziua şi ora la care
s-au născut, nativii pot afla cu exactitate la ce grad se afla Soarele în acel moment şi să identifice cărui Decan îi aparţin. Atenţie! – data la care se intră în zodia Berbecului diferă de la an la an, cu un interval cuprins între 12 şi 36 de ore. De aceea, este absolut necesar să consultaţi efemeridele anului dvs. de naştere şi să nu vă ghidaţi după modelul altor ani. Un exemplu: efemeridele zilei de 25 martie 2013, indică Soarele la 4° Berbec, aparţinând, deci, I Decan al acestei zodii.
I Decan
Conferă îndrăzneală, curaj, spirit temerar, forţă şi individualism. Dar conţine şi un potenţial de exagerare: impulsuri bruşte, lipsa premeditării; pasiunea capătă uneori nuanţe brutale; nativul vorbeşte înflăcărat, antrenează mulţimile şi răscoleşte spiritele. Viaţa acestor activi va fi un permanent sus-jos justificat de calităţi sau provocat e defecte, explicând alternanţa acceselor şi a eşecurilor, a fericirii a exasperării.
Celor care s-au născut în acest 3can li se potriveşte aroma de pe- i, care îmblânzeşte asperităţile şi ungă pericolele, fără să-l tempereze sau să-l timoreze pe nativ în iniţiativele lui.

II Decan
Predispune nativul să dea ordine şi comenzi (şefi de orice fel,
militari de rang înalt etc.). Imprimă o atitudine autoritară. Ardoarea interioară devine un potenţial creator: de aici plăcerea de a crea, de a acţiona într-un chip artistic; se combină cu multă generozitate. Stârneşte admiraţia necondiţionată şi uneori fanatismul celor din jur în a-l apăra, ajuta sau lăuda. Nativii îşi asumă repede o serie de sarcini şi misiuni grele. Existenţa sa este deseori una publică, vizibilă, în “vitrină“ (tiparul vedetei). De aceea, poate sacrifica într-o măsură mai mică sau mai mare familia sau copiii în numele unei activităţi pe care trebuie să o susţină ca o datorie faţă de societatea care aşteaptă de la el fapte mari.
Acestui Decan îi corespunde aroma de busuioc pentru că stimulează capacitatea intelectuală şi intensifică magnetismul personal.
III Decan
Nativul e un pasional. Favorizează succesul artistic şi şansa în chestiunile sentimentale. Dragostea în toate ipostazele (sufletească, trupească sau intelectuală) îl animă. Nativii se pun în serviciul unei persoane, a unei idei – forţă (de obicei asociată cu misionarism sau convingere religioasă) şi o slujesc cu credinţă, abnegaţie şi strălucire sau înflăcărare. Lipseşte măsura, prudenţa sau diplomaţia. Fire risipitoare, poate cunoaşte în viaţă momente grele din punct de vedere financiar. Dă blândeţe, amabilitate, gust pentru plăcerea simţurilor dar şi pentru bucuriile spirituale.
Aroma necesară este cea de piper care favorizează căsătoria, familia, dragostea conjugală şi ţine la distanţă intrigile şi împiedică gelozia să se instaleze în cuplu.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI