Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 01-07 Noiembrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

Fecioara Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Veţi avea chef să schimbaţi peisajul datorită Lunii Noi (eclipsei solare) de pe 3 noiembrie din Scorpion şi Lunii Pline de pe data de 17 din Taur. Călătoriile reprezintă o soluţie excelentă pentru satisfacerea acestei dorinţe, fie că plecaţi din oraş în vacanţă, fie că planificaţi mai multe weekenduri prelungite. Axa caselor a treia şi a noua vă poate motiva să urmaţi câteva cursuri, fie şi numai pentru divertisment.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Vecinii şi rudele vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră, deoarece Mercur tranzitează Scorpionul, casa a treia, revenind la mişcarea directă pe data de 11. Luaţi legătura cu toţi cei pe care i-aţi scăpat din vedere în ultimele săptămâni şi încercaţi să remediaţi orice fel de neînţelegeri, de altfel inevitabile din cauza retrogradării lui Mercur. Un prieten vă va lumina ziua de 12, iar pe 25 e posibil să primiţi veşti de la o persoană din trecutul dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Profitaţi de primele zece zile din noiembrie şi duceţi-vă la cumpărături. Mercur fiind retrograd în această perioadă, e posibil să găsiţi câteva obiecte la preţuri excepţionale sau etichetate greşit. Asiguraţi-vă totuşi că, la nevoie, le puteţi returna. Urmăriţi reducerile de preţuri de pe data de 8 şi, dacă doriţi să vă încercaţi norocul, puteţi cumpăra şi mai ieftin aceste produse în jurul datei de 27.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Ziua de 1 noiembrie va aduce ultimul aspect fix format de Uranus din Berbec, casa a opta, şi Pluton din Capricorn, casa a cincea. Sunt posibile din nou cheltuieli suplimentare legate de copii sau de o activitate din timpul liber. Dacă aveţi o relaţie de dragoste, ar fi înţelept să luaţi măsuri pentru a păzi informaţiile financiare.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 11,12, 20, 26, 27, 29, 30
Zile nefavorabile: 1, 5, 7, 9, 13, 21, 23, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Octombrie

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 01-07 Noiembrie actualizat cu succes! Va multumim!

Vineri, 31.10.2014 Luna în Leu. O zi bună pentru a vă tunde pă­ rul ori pentru a cumpăra decoraţiuni pentru casă. Evitaţi să ridicaţi obiecte prea grele. Sfat culinar: chili con carne.

Personalitati nascute pe 31 octombrie - Eugen Lovinescu, Jan Vermeer, John Keats, Juliette Low, Cian Kai-§i, Ethel Waters, Dale Evans, Barbara Bel Geddes, Dan Rather, Michael Landon, David Ogden Stiers, Deidre Hall, John Candy, Jane Pauley, Larry Mullen Jr., Adam Horovitz, Otto Neumann Svedrup, Sir George Hubert Wilkins.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI