Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Aşteptaţi-vă la o primă de sfârşit de an. Jupiter aflându-se în Rac, casa a doua, şi formând un aspect pozitiv cu Saturn din Scorpion, casa a şasea, e posibil să auziţi veşti bune legate de locul de muncă, inclusiv o ofertă sau o discuţie referitoare la avansare. De asemenea, luna aceasta colegii vor fi mai săritori şi mai cooperanţi. Întoarceţi-le serviciul.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Nouă de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a şaptea, va aduce pentru unii Gemeni o logodnă, iar alţii îşi vor întâlni sufletul-pereche. Efectul acestei faze de Lună Nouă este completat de Luna Plină de pe 17 din semnul dumneavoastră natal, creându-se astfel un dublu accent pus pe relaţiile pozitive. Fiţi deschis la compromisuri: este lecţia acestei Luni Pline.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 22 decembrie, Venus intră în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a opta, astfel încât va fi nevoie de precauţii suplimentare în privinţa banilor până la sfârşitul lui ianuarie 2014, când planeta va reveni la mişcarea directă. Verificaţi soldul creditului, asiguraţi-vă că facturile sunt plătite, revizuiţi poliţele de asigurare şi organizaţi evidenţa financiară. Aspectul pozitiv: căutaţi chilipiruri la vânzările de obiecte de lux.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Marte pătrunde pe 7 decembrie în Balanţă, casa a cincea, şi va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a unsprezecea, şi cu Pluton din Capricorn în ultima săptămână a anului. Dacă ieşiţi în oraş, e mai bine să fiţi luat de acasă cu maşina sau să angajaţi un şofer profesionist. Evitaţi pe cât vă stă în putinţă cunoştinţele dezagreabile. în cazul în care copiii dumneavoastră sunt adolescenţi, ar fi mai bine să-i duceţi cu maşina acolo unde trebuie să meargă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,6, 7,11,15,26,28,30
Zile nefavorabile: 1,3,4,10,18,20, 25, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI