Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Bani si Cariera 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2014
Horoscop Dragoste 2014

Horoscop Bani si Cariera 2014

BERBEC- Nu vă fie teamă de riscuri! , TAUR- Vă reuşeşte orice, GEMENI- Evaluaţi-vă capacităţile, RAC-Niciun pas nechibzuit!, Leu- Fără ascensiuni si căderi, FECIOARA- Câştiguri şi cheltuieli, BALANTA- Vă aşteaptă avansarea, SCORPION- Cuceriţi noi înălţimi!, SAGETATOR- Curaj, scopurile pot fi atinse!, CAPRICORN- Norocul e al celor curajoşi, VARSATOR- Vă aşteaptă succese pe linie, PESTI- Intuiţia este cheia succesului

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 BERBEC

Horoscop Bani si Cariera 2014 BERBEC
Nu vă fie teamă de riscuri!
Saturn nu vă sfătuieşte să luaţi credite ori să împrumutaţi bani în acest an. în schimb, îi favorizează pe aceia care au o atitudine responsabilă faţă de sarcinile ce le sunt încredinţate. Dezacordul interior legat de strategia de afaceri a superiorilor poate provoca conflicte deschise. Acest lucru se va face simţit mai ales în aprilie-mai şi noiembrie-decembrie. Tot acestea sunt cele mai bune perioade pentru a vă schimba locul de muncă. Dacă nu vreţi să & apară frâne în evoluţia carierei, va trebui să daţi dovadă de diplomaţie şi să vă stăpâniţi reacţiile. La sfârşitul lui aprilie şi în iunie sunt şanse să vă diversificaţi sursele de venit. Pentru a începe o afacere proprie simt favorabile perioadele iulie-septembrie şi noiembrie. în aceste luni cresc şi şansele unor câştiguri mari. Februarie, noiembrie şi decembrie sunt luni favorabile pentru q. avansare în carieră şi cereri de mărire a salariului. Septembrie-decembrie va fi perioada succesului dvs. personal. Astrele vă cer în acest an să vă păstraţi corectitudinea profesională şi să nu intraţi în afaceri tentante, dar a căror legalitate este îndoielnică.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 TAUR

Horoscop Bani si Cariera 2014 TAUR
Vă reuşeşte orice
In acest an va trebui să munciţi mult. Lunile de iarnă petreceţi-le în mod activ, îmbunătăţindu-vă nivelul profesional, folosindu-vă de câte ori aveţi prilejul de limbile străine pe care le cunoaşteţi, abordând diferite mijloace de comunicare şi stabilind relaţii noi.
In ianuarie nu se recomandă să încheiaţi contracte de colaborare cu partenerii străini. In februarie-martie vă puteţi bizui pe receptivitatea şefilor. Exigentul Saturn vă verifică dacă ştiţi să vă respectaţi cuvântul şi să vă îndepliniţi obligaţiile în martie-iulie.
Disciplina, responsabilitatea şi corectitudinea vor fi apreciate cum se cuvine. Achiziţionarea unui mijloc de transport, operaţiunile fără numerar vă extind posibilităţile. Aprilie este o lună importantă pentru schimbări la serviciu, în relaţiile cu colegii. învăţaţi să vă exprimaţi corect gândurile şi să vă apreciaţi munca. Trebuie să fiţi deosebit de atentă în timpul deplasărilor în interes de serviciu şi în manipularea actelor. Ianuarie, martie-mai, august, octombrie sunt luni când e posibil să aveţi nevoie de un CV bun.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 GEMENI

Horoscop Bani si Cariera 2014 GEMENI
Evaluaţi-vă capacităţile
Iarna, nici măcar farmecul şi priceperea de a vă folosi de relaţii nu vă vor fi de ajutor. Trebuie pur şi simplu să munciţi din răsputeri. Primăvara interacţiunea dintre Jupiter, Uranus, Pluton şi Marte poate provoca o serie de evenimente, ce pot duce la pierderi financiare. In această perioadă pierderile pot fi cauzate de investiţii nechibzuite, jocuri de noroc, cheltuieli pe distracţii, furturi ori accidente. Asiguraţi-vă din timp bunurile şi propria persoană. Din primăvară începe o perioadă favorabilă pentru realizare în profesii creative. Nu refuzaţi invitaţiile la activităţi culturale şi mondene. Relaţiile utile se formează în timpul comunicării şi ele vă pot propulsa pe o orbită foarte înaltă. în iunie va trebui să depuneţi mult efort pentru ca talentul dvs. să fie remarcat. în iulie puteţi miza pe o creştere de salariu sau pe o recompensă neaşteptată. Tot acum veţi înainta semnificativ pe drumul spre atingerea ţelului, autoritatea dvs. creşte. în august şi septembrie nu vă bazaţi prea mult pe promisiunile conducerii. Eclipsele de Soare şi Lună în octombrie vă deschid noi perspective în muncă.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 RAC

Horoscop Bani si Cariera 2014 RAC
Niciun pas nechibzuit!
Veţi avea senzaţia că aveţi foarte multe sarcini şi sunteţi de neînlocuit. însă nu vă faceţi iluzii: veţi avea şi dvs. nevoie de odihnă, de o pauză, pe care e de preferat să o luaţi în mai-iunie. Volumul mare de muncă de la jumătatea anului vă aduce mărirea salariului sau posibilitatea de a ocupa o funcţie mai avantajoasă. însă tendinţa spre cheltuieli necontrolate, achiziţionarea de obiecte şi servicii de care nu prea aveţi nevoie pot reduce la zero tot ce câştigaţi cu multe eforturi. încercaţi să încredinţaţi cuiva veniturile dvs. sau faceţi o regulă din a discuta lista de cumpărături cu cei dragi. In consiliul de familie puteţi planifica bugetul pentru aparatură si mobilă, asigurări medicale etc. în relaţiile cu instituţiile privind obţinerea unor drepturi băneşti, pot apărea neînţelegeri şi piedici, de aceea nu lăsaţi totul la voia întâmplării sau pe ultima zi. Ianuarie-iunie este o perioadă de complicaţii deosebite în carieră, de aceea este mai bine să aşteptaţi cu cererea de avansare până în august-octombrie, când situaţia este mai favorabilă.
Totuşi, paşii prea îndrăzneţi încă nu sunt oportuni.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 Leu

Horoscop Bani si Cariera 2014 LEU
Fără ascensiuni si căderi
Sursele de venit vor rămâne la acelaşi nivel. Unele schimbări vor fi totuşi posibile de la jumătatea lui august până la sfârşitul lui septembrie. Multă atenţie la întocmirea contractelor de credit: sunt posibile formulări echivoce! O opoziţie evidentă în aspectele legate de cariera dvs. va fi prezentă numai în ianuarie-februarie. La serviciu comunicarea este intensă, multe călătorii în interes de serviciu, acte de întocmit. In ianuarie-mai va trebui să rezistaţi intrigilor de la serviciu, dar din iulie Luna Albă vă protejează de probleme la muncă. Cel mai mare potenţial de dezvoltare şi succes îl au în acest an activităţile legate de creaţie, artă, medicină, distracţii şi servicii, de imobiliare, construcţii şi sectorul agricol. In prima jumătate a anului, se vor confrunta cu anumite dificultăţi cei care activează în învăţământ, cercetare şi alte domenii ale muncii intelectuale, în sport, transporturi, mijloace de comunicare, mass-media, comerţ, servicii de informaţii, colaborare internaţională.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 FECIOARA

Horoscop Bani si Cariera 2014 FECIOARA
Câştiguri şi cheltuieli
în acest an trebuie să învăţaţi să câştigaţi bani prin muncă proprie şi să vă echilibraţi bugetul. în prima jumătate a anului, influenţa lui Marte aduce o oarecare impulsivitate în manipularea banilor. Veţi tinde să vă ţineţi cu orice preţ de postul care aduce venituri. Succesul financiar este posibil dacă veţi acţiona constructiv, fără a distruge relaţiile necesare cu partenerii şi fără a vă opri în faţa obstacolelor. Din cauza mişcării retrograde a lui Jupiter, în ianuarie, februarie şi decembrie nu se recomandă să vă angajaţi sau să începeţi proiecte noi. în lunile de iarnă e mai bine să vă revedeţi planurile, ideile şi dorinţele, să aduceţi corecturile necesare – astfel apar mai multe şanse pentru realizarea acestora în celelalte luni ale anului. în februarie, iunie şi octombrie pot avea loc evenimente care vă vor schimba atitudinea faţă de modul de lucru sau de colegi. Poate merită să schimbaţi locul şi cercul de persoane în cadrul căruia vă puteţi realiza. De la sfârşitul lui iulie până la începutul lui septembrie puteţi planifica activităţi şi călătorii importante, puteţi achiziţiona o maşină.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 BALANTA

Horoscop Bani si Cariera 2014 BALANTA
Vă aşteaptă avansarea
Din februarie, Nodul Ascendent vă recomandă insistent o nouă tactică de comportament – realizarea propriilor ambiţii şi talente. In acest an vă veţi gândi tot mai des la o afacere proprie. Saturn vă va frâna succesul financiar, aducând concurenţe neloiale, intrigi. Dezvoltându-vă calităţile cele mai bune de partener, formând o echipă unită, veţi reuşi să depăşiţi greutăţile. Profiturile sunt posibile în agricultură, bunuri imobiliare, comerţ la comandă sau cu plata în rate. In aprilie şi august sunt posibile tranzacţii avantajoase cu obiecte de anticariat. Dacă perspectivele unei vieţi independente şi responsabile de antreprenor vă sperie, cizelaţi-vă măiestria ca angajat. Şefii vor vedea în dvs. un angajat valoros dacă vă veţi stăpâni dorinţa de a intra în conflicte. Orgoliul profesional, onestitatea şi seriozitatea în îndeplinirea sarcinilor, dedicaţia cu care munciţi vă creează o imagine favorabilă şi vă măresc autoritatea. In ianuarie, martie-mai şi octombrie e posibil să vi se facă o propunere interesantă de schimbare a locului de muncă sau de avansare în carieră.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 SCORPION

Horoscop Bani si Cariera 2014 SCORPION
Cuceriţi noi înălţimi!
Probleme de rutină şi documentaţiile de la serviciu pot fi în acest an sursă permanentă de stres. In prima jumătate a anului o surse de venit suplimentar pot fi activităţile ştiinţifice, cele legate de deplasări, colaborarea cu străinătatea, implementarea unor invenţii. Lipsa grijii faţă de propria persoană poate duce la întreruperi dese ale activităţii în această perioadă. In aprilie-iunie, Uranus poate provoca accidente la serviciu, de aceea e important să respectaţi normele de protecţie. Perioada nu e potrivită pentru a căuta un nou loc de muncă, e bine să aşteptaţi până la sfârşitul lui iulie. Creşterea salariului şi avansarea în funcţie sunt posibile din iulie. A doua jumătate a anului va fi mai bogată în posibilităţi financiare. Este important să aveţi o atitudine calmă faţă de bani şi promisiuni: lăcomia poate distruge toate intenţiile dvs. bune. In septembrie-octombrie va fi mai uşor să găsiţi un loc de muncă avantajos. în august-octombrie vă puteţi organiza propria afacere, e perioada anului cu cele mai mari succese profesionale.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 SAGETATOR

Horoscop Bani si Cariera 2014 SAGETATOR
Curaj, scopurile pot fi atinse!
Probabilitatea mare a pierderilor financiare, a cheltuielilor pentru rezolvarea situaţiilor neprevăzute, a eşecurilor în investiţii se va păstra până la jumătatea lui iulie, din cauza aspectelor tensionate ale lui Marte, Jupiter şi Pluton. In această perioadă este absolut contraindicată asumarea de riscuri financiare, luarea de credite bancare şi nu e bine să împrumutaţi bani prietenilor. Câştigurile suplimentare neoficiale, profitul din activităţile de creaţie vă vor ajuta pe parcursul întregului an, dar în prima jumătate a anului nu vor putea acoperi aceste cheltuieli neprevăzute. In noiembrie se aşteaptă încasarea unei sume considerabile, neplanificate. De la sfârşitul lui februarie puteţi găsi un loc de muncă mai bun. Pentru avansarea în carieră în acest an nu sunt obstacole, dar în februarie, iunie şi octombrie eforturile dvs. vor fi mai puţin fructuoase. De la jumătatea lui iulie până în decembrie activitatea dvs. profesională va putea trece la un nivel calitativ superior.
In acest sens este important să lăsaţi la o parte falsa modestie şi să aspiraţi cât mai sus, cucerind noi orizonturi

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 CAPRICORN

Horoscop Bani si Cariera 2014 CAPRICORN
Norocul e al celor curajoşi
în acest an pot avea loc schimbări semnificative în sfera profesională. în ianuarie-februarie veţi avea posibilitatea să vă puneţi în valoare profesionalismul şi puteţi primi o propunere tentantă pentru carieră. In februarie-iunie creşterea veniturilor depinde în mod direct de cunoştinţele şi experienţa acumulate. în martie-mai, Marte retrograd poate aduce situaţii tensionate cu şefii sau neplăceri generate de lipsa de profesionalism, de probleme în activitate. Disciplina şi înţelegerea clară a cerinţelor şi intereselor angajatorului pot schimba situaţia. în mai-iunie intuiţia şi inventivitatea vă ajută în rezolvarea sarcinilor dificile. E posibil să vă faceţi aliaţi printre persoanele influente, care vă pot ajuta.
Vara pot apărea situaţii ce vă pot afecta reputaţia. Fiţi selectivă în colaborări, folosiţi banii ce nu vă aparţin numai în scopul pentru care sunt destinaţi. în octombrie călătoriile de afaceri nu aduc rezultatele scontate. Poate ar fi bine ca o parte din muncă să o faceţi de acasă. Perioade bune pentru achiziţii importante şi proiecte serioase sunt: martie, mai, iulie-septembrie, noiembrie.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 VARSATOR

Horoscop Bani si Cariera 2014 VARSATOR
Vă aşteaptă succese pe linie
In acest an, ca şi înainte, banii vor veni într-un regim greu de prevăzut. Apariţia şi dispariţia unor câştiguri suplimentare va fi un fenomen normal. In prima jumătate a anului sursa principală de venituri va fi munca dvs. In a doua jumătate a anului banii vă vin şi din colaborări, parteneriate, proiecte comune şi consultanţă. Sub influenţa lui Jupiter, în prima jumătate a anului colegii vă vor considera „norocoasa căreia mereu îi merge bine“. Pur şi simplu vi se va trezi o calitate aparte – aceea de a face ceea ce se aşteaptă de la dvs. Iarna învăţaţi să-i refuzaţi pe colegii care vor să profite de dvs. pentru a-şi atinge scopurile. încercaţi să evitaţi confruntările cu cei din jur. Sub influenţa lui Lilith, tindeţi să exageraţi. Pentru dvs. rutina va fi ucigătoare – dacă specificul profesiei o permite, vorbiţi cu şefii despre posibilitatea unui program de lucru flexibil. Ei vor fi receptivi la doleanţele dvs. în mai-iulie, dar numai dacă îi respectaţi şi le recunoaşteţi autoritatea. De la sfârşitul lui iulie până în septembrie, ca să nu aveţi probleme cu superiorii, renunţaţi la impulsivitate.

Horoscop Horoscop Bani si Cariera 2014 PESTI

Horoscop Bani si Cariera 2014 PESTI
Intuiţia este cheia succesului
în muncă va fi important pentru dvs. programul flexibil.
Datorită lui Uranus, în problemele financiare vă veţi baza pe intuiţie. Profesiile neobişnuite, inovatoare vă pot aduce profituri importante, în special în a doua jumătate a anului.
Stabilitatea materială nu va fi obţinută imediat, ci prin eforturi şi perseverenţă. Partenerul vă ajută să obţineţi venituri suplimentare sau vă va deveni sponsor. In ianuarie-iulie evitaţi neatenţia când e vorba de banii altora: riscul situaţiilor neplăcute este foarte mare. De la jumătatea lui februarie e important să încetaţi să mai fiţi obsedată de acumularea de bani – doar aşa veţi îndepărta barierele din calea fluxului financiar. în martie-noiembrie sarcinile de serviciu pot determina contradicţii interioare. Dar nu se recomandă să provocaţi situaţii de concediere: mai târziu veţi regreta. Până la sfârşitul lui iulie va fi nevoie de o grijă deosebită în privinţa oricăror investiţii. Ianuarie, aprilie, mai, iulie sunt perioade nefavorabile pentru risc financiar, jocuri la bursă.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI