Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Capricorn 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Capricorn

Horoscop Capricorn 2014

Horoscop Capricorn 2014

E timpul să faceţi curăţenie generală şi să renunţaţi la influenţele negative, pregătind calea către evoluţie. Aceste schimbări vor avea loc în primul rând din proprie iniţiativă, mai ales dacă profitaţi de numeroasele daruri oferite de Univers.
Pentru început, generosul şi norocosul Jupiter va petrece primele şapte luni ale anului în casa a şaptea, a parteneriatelor, punându-vă în legătură cu oameni prosperi care vor fi bucuroşi să vă împărtăşească secretele succesului. Pentru că Jupiter se va afla în Rac, unul dintre ei ar putea să vă ia sub aripa lui în calitate de protejat sau elev. Povestea sa personală şi sfaturile pe vi le va da vă vor determina în mod subtil să deveniţi şi să aveţi tot ce doriţi. în ce-l priveşte pe Jupiter, pericolul constă în a fi prea încrezător şi necugetat. Capacitatea de a avea încredere în ceilalţi va fi mult mai accesibilă şi, deşi veţi întâlni o mulţime de oameni de nădejde, există totuşi posibilitatea să fiţi dezamăgit şi să vă piară entuziasmul legat de câte un prieten nou. Oricum, veţi şti rapid dacă aţi luat sau nu o decizie corectă. Misiunea dumneavoastră este să le întinderi necondiţionat o mână celor care v-au câştigat încrederea şi să-i ţineţi la distanţă pe cei care v-au înşelat aşteptările.

Pe 16 iulie, Jupiter va intra în incandescenta zodie a Leului, casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune. Dacă aveţi deja o relaţie romantică, intensitatea acestei case vă poate determina să treceţi la un nou nivel. Din punct de vedere romantic, poate fi vorba de începutul unei poveşti de dragoste pasională. Din punct de vedere financiar, probabil că începeţi un parteneriat. Natura Leului nu este în acord cu zodia dumneavoastră, aşa că sunt uneori necesare anumite corecţii dificile. Va trebui să luaţi măsuri drastice pentru asigurarea securităţii financiare, inclusiv vânzarea unei cote din afacere unui partener. Din punct de vedere personal, latura romantică a Leului va fi distractivă, dar ar trebui să vă faceţi cunoscute intenţiile imediat ce vă daţi seama care sunt acestea. Dacă e ceva serios, vorbiţi despre posibilitatea de a acţiona împreună pentru un viitor comun. în caz contrar, spuneţi lucrurilor pe nume.

Până pe 23 decembrie, Saturn, guvernatorul planetar, îşi va continua drumul prin casa a unsprezecea, a prietenilor şi a aspiraţiilor. Având în vedere locul ocupat în Scorpion, formând prin zodie un sextil incitant, dar stabilizator, vă puteţi aştepta să descoperiţi sau să redescoperiţi un prieten sau un grup. Dacă, cu ani în urmă, v-aţi despărţit de cineva într-o manieră nu prea plăcută, acum e momentul să încercaţi o reconciliere – atâta timp cât iertaţi, dar nu uitaţi. Acelaşi lucru e valabil şi pentru grupurile lăsate în urmă. Dacă optaţi pentru împăcare şi le permiteţi persoanelor respective să reintre în viaţa dumneavoastră, asiguraţi-vă mai întâi că vechile probleme nu vor pune din nou capăt relaţiei. Vă sunt dragi tiparele şi rutinele, dar faptul că o persoană sau o situaţie vă sunt familiare nu înseamnă că reprezintă o influenţă pozitivă asupra vieţii dumneavoastră.

Surprinzătorul Uranus îşi va urma calea prin impulsiva zodie a Berbecului, casa a patra, a situaţiilor domestice, unindu-şi forţele cu eclipsele de pe 15 şi 23 octombrie pentru a provoca schimbări la fel de neaşteptate în viaţa de familie. Cel mai bine ar fi să vă pregătiţi pentru orice fel de circumstanţe neprevăzute, indiferent cât de bizare li se par altora. Capacităţile dumneavoastră de percepţie vor atinge cote înalte. Chiar dacă ceea ce vă ţine treaz noaptea altora li se pare banal, investiţi într-o soluţie şi veţi dormi mai bine. Dacă asta înseamnă supravegherea casei de către o firmă de pază, nu staţi pe gânduri. Prezenţa lui Uranus în această casă produce nervozitate şi teamă, aşa că faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a diminua stresul emoţional.

Confuzul Neptun va rămâne în casa a treia, a gândurilor şi a comunicării. Probabil că veţi fi nostalgic şi sentimental chiar dacă aceste atitudini nu vă sunt caracteristice. Această planetă mistică şi magică vă va înzestra cu o conştienţă psihică şi cu o senzitivitate crescută faţă de mediu. Indiferent în ce sunteţi implicat, dacă aveţi „sentimentul” că ceva nu este în ordine, opriţi-vă, nu mai încercaţi să dezlegaţi şarada. Acest lucru este valabil şi pentru relaţii, afaceri sau probleme familiale.

Puternicul Pluton aflându-se şi anul acesta în casa întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior, vă puteţi aştepta să fie la fel de formidabil după ce aţi stabilit în minte o anumită cale. Nu veţi putea fi deturnat de la ea, ştiind că pentru asta v-aţi născut. în acelaşi timp, veţi evita complet orice situaţie care vă aminteşte chiar şi foarte vag de control sau reprimare. Nu vă lăsaţi manipulat, dar fiţi atent să nu deveniţi obsedat de detalii minore.

Incandescentul Marte îşi va petrece primele şapte luni ale anului în casa a zecea, a carierei, a problemelor profesionale şi a reputaţiei, atrăgând atenţia asupra dumneavoastră în acest domeniu public al vieţii. Apar acum recompense pentru activitatea depusă şi aprecieri ale eforturilor trecute, dar chiar dacă ştiţi că o ultimă opintire v-ar aduce ceea ce doriţi, nu îndepărtaţi un anumit reprezentant al conducerii de a cărui recomandare veţi avea nevoie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI