Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Gemeni 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Gemeni

Horoscop Gemeni 2014

Horoscop Gemeni 2014

Neînfricatul Marte vă va ţine ocupat până pe 25 iulie, dar există şansa să trăiţi din plin fiecare minut. Pe perioada acestui tranzit neobişnuit de lung, Marte se va afla în Balanţă, casa a cincea, a idilelor, recreerii şi copiilor. Această planetă este în primul rând impulsivă, aşa că veţi avea tendinţa să respingeţi tot ce e legat de muncă şi să trăiţi viaţa din plin – alături de o persoană specială. Dacă sunteţi singur, probabil că situaţia se va schimba în curând. Agenda socială va geme de tot felul de invitaţii şi oferte, ivindu-se posibilitatea de a întâlni noi admiratori. In aprilie, eclipsa lunară din aceeaşi Balanţă iubitoare de relaţii va răsuci un comutator, aşa că e posibil ca întâlnirile să aibă loc în circumstanţe neobişnuite şi aparent „întâmplătoare”. Desigur, vă vine să credeţi sau nu, Marte se plictiseşte la fel de repede ca dumneavoastră, prin urmare veţi schimba rapid diverşi parteneri. Ceea ce căutaţi în realitate este distracţia, şi veţi avea parte de ea din belşug. Marte aduce o descărcare de adrenalină după alta, dar dacă acţionează în casa idilelor, ce rău poate să fie în asta? Nu uitaţi că acestei planete neînfricate îi place să agite spiritele, aşa că veţi fi mai înclinat către dispute şi mai categoric decât de obicei. Trecând în revistă viitoarele legături romantice, e posibil să vă atragă atenţia o persoană care până acum v-a fost un adversar redutabil.

Să vorbim acum despre planeta preferată de toată lumea, bunul Jupiter, replica astrală a lui Moş Crăciun. Această planetă generoasă – sigur, extrem de exagerată uneori – va petrece prima jumătate a anului 2014 în Racul orientat către cămin, în cazul dumneavoastră, casa a doua, a aspectelor financiare şi băneşti. Poate că spargeţi puşculiţa şi investiţi într-o casă nouă sau extindeţi o anumită faţetă a vieţii domestice. Un alt copil? Un nou animal de companie? O căsătorie sau un nou partener? Poate. De asemenea, e posibil să vă extindeţi locuinţa. Lui Jupiter îi plac călătoriile, iar dacă sunteţi pregătit să vă mutaţi, luaţi în considerare o altă regiune sau chiar o altă ţară. Dacă rămâneţi pe loc, căminul va fi o sursă de mare confort şi vă veţi bucura mai mult de familie şi de copii. Poate fi o perioadă într-adevăr benefică, necazurile ivindu-se însă din senin. Nu uitaţi de latura excesivă a acestei planete. Nu cheltuiţi dacă nu trebuie neapărat şi nu măriţi creditul deja existent.

Pe 16 iulie, Jupiter pătrunde în Leu, un semn de foc care v-a plăcut întotdeauna. Se va stabili în casa a treia, a comunicării şi conversaţiilor. Având în vedere că sunteţi un mare vorbăreţ, vor exista o mulţime de dialoguri în anul ce vine. Dacă sunteţi profesor, veţi lucra foarte bine cu elevii, mai ales cu copiii mai mici, nefiindu-vă deloc greu să le captaţi atenţia. în această zodie dramatică, veţi fi starul spectacolului ori de câte ori deschideţi gura. Poate fi extrem de amuzant, însă această poziţionare în lumina reflectoarelor devine câteodată dezavantajoasă. Fiţi atent să nu vorbiţi prea multe despre viaţa personală şi nu vă lăsaţi antrenat într-o bârfa inutilă. Secretele sunt greu de păstrat atunci când Jupiter e prin preajmă. Există însă o mulţime de modalităţi de comunicare. Dacă sunteţi scriitor, momentul e propice pentru investirea energiei într-o carte, iar dacă vă ocupaţi de actorie, afilierea la un grup teatral local va fi o excelentă cale de a pune la treabă această energie pozitivă şi productivă.

Saturn va mai petrece încă un an în casa a şasea, insistând să fiţi atent la locul de muncă şi la aspectele legate de sănătate. Această planetă este un supraveghetor strict, aşa că programul zilnic va continua să cuprindă o grămadă de responsabilităţi ce vor reprezenta o sursă de stres. Trebuie să găsiţi o cale de a exploata această energie. Lui Saturn îi place structurarea, prin urmare, dacă vă dedicaţi unui regim de viaţă, el vă va ajuta să-l respectaţi, iar hotărârea de a ţine o dieta sau de a renunţa la un obicei prost va fi extrem de intensă.

Imprevizibilul Uranus îşi va continua drumul prin zodia impulsivului Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a apartenenţei de grup. Poate că veţi fi pus brusc în ipostaza de a rezolva o situaţie de grup, dar o să vă placă la nebunie. Abilitatea naturală de a socializa şi relaţiona va atinge cote înalte, aşa că e posibil să intre în viaţa dumneavoastră o mulţime de persoane noi, interesante şi „diferite”. Totuşi, nu uitaţi că anumiţi prieteni noi pot să nu fie pe termen lung. Uranus îşi trimite „reprezentanţii” pentru a aduce un mesaj sau pentru a demonstra ceva, de obicei la nivelul libertăţii personale sau al independenţei. După ce şi-au făcut treaba, aceştia îşi pot continua drumul, inspirându-i şi pe alţii. Acum e momentul să fiţi receptiv.

Neptun rămâne şi în continuare în casa a zecea, a carierei şi a reputaţiei, inspirându-vă să vă găsiţi adevărata chemare într-o activitate religioasă, spirituală sau metafizică. însă această planetă ne împinge să credem că avem deja ceea ce ne trebuie. Pe scurt, nu renunţaţi la serviciu până când nu sunteţi sigur că noua vocaţie poate produce venitul de care aveţi nevoie.

Intensul Pluton se va afla în casa a opta, iar relaţiile cu partenerii intimi, resursele comune şi datoriile ori moştenirile vă pot consuma o mare parte din timp şi din energie. „Recepţia mutuală” dintre Pluton şi seriosul Saturn poate semnifica faptul că veţi avea de-a face cu tribunale şi reprezentanţi ai autorităţii. Dacă aşa se va întâmpla, va trebui să fiţi sincer şi să acţionaţi tot timpul păstrându-vă integritatea. Această echipă planetară pretinde asumarea responsabilităţilor, dar odată ce aţi făcut acest lucru, veţi avea exact ce meritaţi.

1 Comentriu to “Horoscop Gemeni 2014”

  1. QQ says:

    Draga Urania, nimic din horoscopul dumitale nu se potriveste Geamanului din mine pe 2014….si nici nu ar avea cum, nu-i asa? niciodata nu am inteles cum se poate face un Sun sign horoscop cind Astrologia e atit de complexa de te ia ameteala daca vrei sa faci un birth chart delineation ca la carte…. stii cum a zis Marele Master al Astrologiei…”Ars longa, vita brevis”…..

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI