Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2017Horoscop Lunar Balanta Mai 2017

Horoscop Lunar Balanta Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Dacă există ceva ce aţi vrut întotdeauna să încercaţi – ceva care presupune chiar un anumit risc -, probabil că luna aceasta sunteţi dispuşi să treceţi la fapte. Pe 11 şi 12 mai, seriosul Saturn şi Jupiter cel generos şi norocos îşi vor combina forţele pentru a vă furniza cea mai bună plasă de siguranţă din toate lumile astrologice. Bungee jumping? Pe bune?

Horoscop Lunar Balanta Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
De pe 20 aprilie, Mercur parcurge în mişcare retrogradă casa a şaptea, a parteneriatelor, dându-vă ocazia să auziţi câteva voci pe care aţi crezut că le-aţi uitat. Profesori din liceu? Poate. Prieteni care s-au mutat departe? Posibil. Foste relaţii care nu vă stârnesc nici acum interesul? Cu siguranţă! Nu-i tachinaţi dacă nu doriţi să mai încercaţi o dată.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna Plină de pe 10 mai soseşte în secretosul Scorpion – care se întâmplă să reprezinte casa a doua, a finanţelor. Lumina sa strălucitoare -se va îndrepta asupra acestui domeniu al vieţii, aşa că nu aveţi cum să-l mai ascundeţi. E posibil să auziţi ceva care vă convinge că instinctul vă funcţionează la fel de bine ca întotdeauna.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
De obicei, sunteţi fermecători şi plini de tact, dar nu şi în jurul datei de 19 mai. Robustul şi stoicul Saturn va forma împreună cu rebelul Uranus un trigon şi, brusc, indiferent de întrebare – ori de reacţia probabilă a persoanei care o pune -, asprimea dumneavoastră nu va cunoaşte limite. Cineva o să ridice, cu voioşie şi în mod deliberat, din sprâncene.

Horoscop Lunar Balanta Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,9,11,12,18,30
Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 19, 25, 27


Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI