Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2015

Horoscop Lunar Capricorn August 2015

Horoscop Lunar Capricorn August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: August Plină de pe 29 august va colabora cu Neptun pentru a vă ascuţi intuiţia. Orice s-ar întâmpla în jur, trebuie să faceţi apel la intuiţie şi să recurgeţi la cea mai dificilă soluţie. Uitaţi de reguli, de reglementări şi de tot ce aţi învăţat şi lăsaţi-vă ghidat de sentimente.

Horoscop Lunar Capricorn August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Ceea ce v-a oferit până acum partenerul la nivel intim trebuie să se schimbe începând cu data de 14 august, aşa că pregătiţi-vă să vorbiţi despre acele subiecte personale pe care de obicei le evitaţi. Vestea bună e că tot ce scoateţi acum la iveală are un efect mai mult pozitiv decât negativ. Fiţi deschis şi spuneţi tot ce vă stă pe suflet.

Horoscop Lunar Capricorn August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Pe 8 august, hotărâtul Marte dă buzna în casă a opta, a finanţelor comune – urmat, evident, de focuri de artificii. Nu vă plac scenele, sub nicio formă, dar de data asta, dacă sunteţi provocat în legătură cu taxele, cu moştenirile sau cu datoriile, orice persoană aflată prin preajmă va avea parte de una.

Horoscop Lunar Capricorn August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 3, 5, 6 şi 21 august, un grup de planete din determinata zodie a Leului va forma cuadraturi solicitante cu seriosul Saturn, care se întâmplă să fie guvernatorul dumneavoastră planetar. Pentru că sunteţi atât de sensibil la stările sale, probabil că vă veţi simţi puţin cam agitat şi cam neliniştit. Folosiţi aceste sentimente în favoarea dumneavoastră. Terminaţi proiectele restante cât mai rapid cu putinţă.

Horoscop Lunar Capricorn August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 4,7, 11, 13, 19, 26
Zile nefavorabile:3,5,6,21,22,31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI