Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Puternicul Jupiter aflându-se în Fecioară şi în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării, probabil că în ultimul timp sunteţi greu de trecut cu vederea – deşi, de obicei, sunteţi discreţia şi modestia întruchipată. Jupiter insistă să mergem ţanţoşi şi să ne prezentăm marfa, aşa că, fie că sunteţi conştienţi de asta, fie că nu, aţi atras atenţia unei persoane încântătoare. Ghiciţi despre cine e vorba?

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur, planeta guvernatoare, se va opri pentru a intra în mişcare retrogradă pe 30 aprilie, iar acest lucru se va petrece în casă a noua, a celor dragi aflaţi departe. Asta ar putea însemna că sunteţi pe cale să daţi peste o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme. Deoarece Mercur se va afla în senzualul Taur, probabil că vă veţi aminti cum vă îmbrăţişaţi odată. Vreţi s-o mai faceţi? Pun pariu că da.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
între 5 şi 9 aprilie, mai multe planete din casa a opta, a finanţelor comune, vor avea de-a face cu Lună Nouă. Dacă v-aţi gândit să investiţi într-o afacere proprie, acum e momentul s-o faceţi, dar nu vă luaţi niciun angajament permanent – pe hârtie – până mult după 30 aprilie.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 6 aprilie, Soarele din impulsivul Berbec va forma o cuadratură cu intensul şi sobrul Pluton, dând naştere unei mici tensiuni între casa a opta, a relaţiilor intime, şi casa a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţii şi a timpului liber. Ar trebui să reţineţi că tensiunea dintre dumneavoastră şi o anumită persoană este o modalitate sigură de a şti că sunteţi atraşi de ea. O investigaţie este cu siguranţă bine-venită.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2,3, 12, 13, 14, 29
Zile nefavorabile: 4, 10, 15, 16, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI