Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iunie Plină de pe 2 iunie are loc în expansiva zodie a Săgetătorului, casa a patra, a căminului şi a familiei. Construirea unei camere noi sau pregătirea pentru sosirea unui nou membru al familiei ar putea să vă ocupe mai tot timpul, dar sunteţi fericit. De asemenea, este posibilă o călătorie sau mutarea într-o altă localitate.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Neptun şi-a stabilit reşedinţa în casă a şaptea, a parteneriatelor, aşa că petreceţi deja mult timp alături de partener. Dacă sunteţi singur, pe 12 iunie, atunci când Neptun va intra în mişcare retrogradă, apare tentaţia de a mai acorda o şansă relaţiei cu o persoană pe care încă o adoraţi. Nu vă precipitaţi.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Lună Nouă de pe 16 iunie va avea loc în Gemeni, casa a zecea, a carierei şi a relaţiilor cu superiorii. Aveţi din nou ocazia de a impresiona pe cineva cu capacităţile dumneavoastră şi de a demonstra că sunteţi persoana potrivită pentru un anumit post. Atenţie însă, Marte e încă acolo. Nu fiţi prea agresiv.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 5 iunie, Venus pătrunde în dramatica zodie a Leului, casa a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii. înainte de a da curs dorinţei de intimitate, trebuie să fiţi sigur că persoana respectivă e complet disponibilă. Pentru început, asta înseamnă să nu fie implicată în alte relaţii, dar ar fi bine ca măcar să locuiască în acelaşi oraş cu dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 8, 10, 22, 28

Zile nefavorabile:13, 14,15, 23, 24

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI