Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele, Mercur şi Venus vor intra pe rând în casă a treia, a comunicării, determinându-vă să vorbiţi pe şleau – asta depinzând, desigur, de starea mentală şi emoţională din timpul conversaţiilor. Dacă, în jurul datelor de 9 sau 13 noiembrie, cineva apropiat simte că nu prea sunteţi în apele dumneavoastră, nu vă înfuriaţi. îi pasă, altfel n-ar fi scos o vorbă.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Chiar atunci când eraţi convins că nicio relaţie cu cineva de departe nu mai poate fi sigură, Luna Plină de pe 6 noiembrie vă demonstrează că amicul de corespondenţă de pe alte meleaguri este interesat sincer să vă cunoască mai bine – sau să vă cunoască din nou. Dacă luaţi legătura cu o fostă relaţie romantică din facultate sau chiar din liceu, aşteptaţi câteva zile să vă treacă febra înainte de a decide să vă căsătoriţi.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Până în momentul în care Mercur va părăsi onesta Balanţă şi casa a doua, a problemelor băneşti personale, probabil că vă veţi descurca bine cu negocierile şi cu recentele dispute financiare. Odată cu ziua de 8 noiembrie, Mercur va intra în Scorpion şi va deveni interesat de fapte, astfel încât toţi cei care nu au recunoscut adevărul vor simţi cu intensitate privirea dumneavoastră scrutătoare. Păcat de ei.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: După ce Mercur, Soarele şi Venus vor intra în Scorpion, casa a treia, a comunicării, probabil că veţi descoperi că o situaţie aparent confortabilă vă scapă brusc de sub control. Nu vă amestecaţi, indiferent cât de convins sunteţi că numai dumneavoastră puteţi da o mână de ajutor. Mai aveţi şi alte treburi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,16,17,21
Zile nefavorabile: 8, 9, 10, 12, 13, 18, 22, 25, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.04.2019 Luna în Taur. Este o zi în care ar trebui să ne ocupăm intens de tratamentele destinate feţei, deoarece tot ce îngrijim azi înfloreşte cu adevărat. Sfat culinar: salată cu piept de pui.

18 aprilie - Dumitru Popescu, Clarence Darrow, Leopold Stokowski, Hayley Mills, James Woods, Eric Roberts, Conan O'Brien, Maria Bello, Melissa Joan Hart.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI