Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Iulie Plină de pe 1 iulie îşi va combina talentele cu ale lui Venus şi ale lui Jupiter, cel mai generos cuplu ceresc, pentru a vă oferi ocazia de a vă exprima în termeni precişi. Indiferent ce anume aţi aşteptat până acum să spuneţi, a sosit momentul s-o faceţi. Universul e fericit să vă ajute să exprimaţi totul corect, astfel încât nimeni să nu se supere.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 18 iulie, atunci când iubitoarea Venus va pătrunde în meticuloasă şi uneori pretenţioasa zodie a Fecioarei, veţi fi mai bine pregătit ca de obicei pentru o dispută verbală cu cineva care vă iese în cale. Poate că un membru al familiei sau un copil a împins lucrurile cam departe şi acum sunteţi pregătit să-l mustraţi. Fiţi atent însă la tendinţa de a deveni agasant sau certăreţ.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Lună Nouă soseşte pe 15 iulie în casă a doua, a banilor, îndemnându-vă să puneţi pe roate un nou început financiar. Dacă aţi ignorat până acum acest sector, va trebui să vă ocupaţi de el, dar veţi fi plăcut surprins. Consolidaţi câteva facturi şi s-ar putea să plătiţi mai puţin.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 25 iulie, agresivul Marte va forma o cuadratură dificilă cu imprevizibilul Uranus, creând reţeta astrologică a evenimentelor bruşte. în aceeaşi zi, Venus încă va mai staţiona în practica zodie a Fecioarei, casa a patra, a emoţiilor, aşa că veţi fi bine echipat pentru întâmpinarea schimbărilor de ultim moment de pe scena domestică.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE:1, 2, 3, 5, 22, 23

Zile nefavorabile:6, 7, 11, 12, 14, 15, 18, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI