Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016

Horoscop Lunar Leu Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Cerul plin de energii impetuoase şi incandescente va avea grijă să nu vă plictisiţi. Zilele de 1, 2 şi 3 aprilie vor fi extrem de amuzante, iar Luna din Vărsător va aduce şi doza potrivită de spontaneitate. Se va întoarce în casă a şaptea, a relaţiilor, în jurul datei de 30 aprilie. Nu vă mai deranjaţi să faceţi planuri. Bucuraţi-vă de ce vă scoate Universul în cale.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
A venit oare momentul să permanentizaţi relaţia cu partenerul actual? Pun rămăşag că da. Dar acest imbold va fi mai puternic în jurul datei de 18 aprilie, când iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu Saturn, căruia îi plac în mod deosebit angajamentele. Ambele planete se vor afla atunci în zodii de foc, ceea ce reprezintă un bonus. Pare să fie vorba de un amestec de pasiune, entuziasm şi satisfacţie.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aveţi de finalizat o tranzacţie financiară, ziua de 18 aprilie pare minunată pentru o astfel de întreprindere. E greu să te opui unui trigon între Venus şi Saturn în domeniul banilor, aşa că ar putea fi momentul potrivit să candidaţi pentru un post nou sau să discutaţi cu superiorii despre o mărire de salariu. Dacă aţi făcut deja toate astea, probabil că veţi primi veşti foarte bune.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil ca luna aceasta o rudă mai în vârstă să devină dificilă, mai ales în jurul datei de 6 aprilie, când Soarele formează o cuadratură cu Pluton. Asta poate însemna că responsabilităţile faţă de ea au ajuns atât de solicitante, încât nu mai puteţi face faţă singuri. Ştim cu toţii cât de mândri sunteţi, dar nu e nimic nelalocul lui să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie de el.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2,3, 5, 12, 18
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI