Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2015

Horoscop Lunar Leu Februarie 2015

Horoscop Lunar Leu Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 24 şi 25 februarie, atunci când seriosul Saturn, reprezentantul onorific al autorităţii, va interveni pentru a lua o decizie, veţi putea proceda după propriul plac. Indiferent de bătălia pe care încercaţi s-o câştigaţi, soluţia este clară: afirmaţi-vă răspicat intenţia de a nu accepta un refuz.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă din casa a şaptea, a relaţiilor, vă îndeamnă să faceţi câteva schimbări serioase nu numai în domeniul relaţiilor personale, dar şi cu privire la modul în care vă prezentaţi în faţa celorlalţi la o primă întâlnire. Deocamdată, mulţumiţi-vă cu o serie de ridicări din sprâncene.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi SUCCES: Câteva planete se vor întâlni în impulsiva zodie a Berbecului între 19 şi 22 februarie. Una dintre ele este Venus, responsabilă de problemele băneşti. Aflându-se în acest semn şi acţionând alături de pasionalul Marte, ea vă va îndemna să faceţi mai multe achiziţii care par distractive pe moment, dar nu vă sunt necesare. Ce-ar fi să uitaţi de lucrurile materiale? Mai bine cheltuiţi-vă banii câştigaţi cu sudoarea frunţii pe diverse experienţe.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Februarie Plină din zodia natală va pune pe jar casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării exterioare, determinându-vă să fiţi sincer cu dumneavoastră înşivă. Dacă trebuie să faceţi anumite schimbări fizice, momentul e perfect. Analizaţi-vă cu atenţie şi decideţi ce vă place şi ce nu. Puneţi la cale un plan care să includă eliminarea obiceiurilor nocive şi crearea unui stil de viaţă nou şi mai pozitiv.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:3, 4, 7, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:1,5,6, 20,21,23

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI