Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2015

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015

Horoscop Lunar Leu Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Niciodată nu se ştie ce aduce cu sine Uranus. La urma urmei, este cea mai imprevizibilă energie de pe firmament. Pe 2 iulie, el va aranja o întâlnire „întâmplătoare”, poate la magazinul din colţ sau la curăţătoria de haine. La un moment dat, vă apare în cale cineva care vă poate motiva. Fiţi atent la bârfele mărunte.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: A doua Lună Plină din iulie, o „lună albastră” din Vărsător, va da buzna pe data de 31 în casă a şaptea, a relaţiilor. Lumina sa strălucitoare se va concentra asupra prietenilor. De bine, de rău, veţi avea informaţiile necesare pentru a lua decizia pe care aţi amânat-o. Ascultaţi-vă instinctul.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi succes: De câţiva ani, Neptun, această planetă a visului şi a confuziei, se joacă de-a v-aţi ascunselea în casă a opta, aşa că sunteţi probabil obişnuit cu o oarecare încâlceală în domeniul relaţiilor intime şi al finanţelor comune. Pe 15 iulie, va trebui să vă apăraţi împotriva cuiva care vrea să profite de vulnerabilitatea dumneavoastră.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Soarele, Mercur şi Marte vor trece cu rândul prin Rac, casa a douăsprezecea, a secretelor. Sunteţi pregătit pentru puţină odihnă şi relaxare – dar nu trebuie s-o faceţi singur. Pe 15 iulie se iveşte ocazia să vă ascundeţi împreună cu partenerul. Poate că trebuie să-l convingeţi să chiulească, dar oare aşa nu e mai incitant?

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 3, 5, 13, 21, 22, 23

Zile nefavorabile:6, 7, 12, 14, 15, 18, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI