Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016

Horoscop Lunar Pesti Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
O pauză pentru reîncărcarea bateriilor este exact ce vă trebuie în jurul datelor de 13, 14 şi 15 aprilie. Faceţi planul din vreme şi petreceţi un timp în singurătate sau alături de cineva în care aveţi încredere. Ca de obicei, spiritului dumneavoastră îi prieşte cel mai bine în apropierea unei ape.
Îndrăgostiţi şi prieteni

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteniVenus îşi petrece timpul în incandescentă şi impulsivă zodie a Berbecului în perioada 5-29 aprilie. Dacă sunteţi fascinaţi de o anumită persoană, sau viceversa, unul dintre dumneavoastră va lua iniţiativa, va face curajos un pas înainte şi vă solicita – pătimaş – plăcerea companiei celuilalt. Rezistenţa e inutilă, aşa că nu are rost nici măcar să încercaţi.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
După ce, pe 30 aprilie, Venus se stabileşte în Taur, problemele financiare vor fi mai uşor de abordat. Mai înainte însă, începând cu 5 aprilie, fiţi atenţi la tendinţa de a cheltui şi ce n-aveţi sau de a vă asuma răspunderi financiare care vor fi greu de respectat în situaţia actuală.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte va intra în mişcare retrogradă pe 17 aprilie, redeschizând probabil o rană mai veche. în acest caz, va trebui să vă reamintiţi mereu că trecutul rămâne bătut în cuie, lucru deloc uşor de realizat. Pentru că Marte se află în Săgetătorul amator de călătorii, poate că veţi face o deplasare de ultim moment până acasă sau până într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat de multă vreme.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 12, 13, 14, 18
Zile nefavorabile: 4, 10, 15, 16, 17, 19, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI