Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iunie 2015

Horoscop Lunar pesti Iunie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna plină din Săgetător de pe 2 iunie aduce un impuls vital şi o seamă de oportunităţi în domeniul carierei. Planetelor din Săgetător le place să călătorească, să socializeze şi să râdă, deci nu uitaţi că o atitudine optimistă lasă impresii de neuitat.

Horoscop Lunar pesti Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă v-aţi gândit serios să vă aşezaţi la casa dumneavoastră, trigonul favorabil format pe 6 iunie de iubitoarea Venus şi respectabilul Saturn vă oferă susţinerea astrologică perfectă pentru a pune întrebări. Gândiţi-vă la legătura pe care o aveţi cu cineva de la serviciu – probabil că şi persoana respectivă va face acelaşi lucru.

Horoscop Lunar pesti Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: în jurul datei de 22 iunie, atunci când generosul Jupiter formează un trigon cu imprevizibilul Uranus – care se află în casă a doua, a finanţelor -, norocul vă surâde. E un moment potrivit să investiţi într-un loz, dar nu vă lăsaţi dus de val. Echipa de care vorbim este extrem de impulsivă.

Horoscop Lunar pesti Iunie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 14 iunie, Soarele şi Marte stau unul lângă altul în Gemeni. Cele două mingi de foc se vor afla în casă a patra, a căminului, a familiei şi a emoţiilor – şi pot aduce câteva izbucniri nervoase, inclusiv din partea dumneavoastră. Gândiţi-vă înainte de a vorbi, indiferent cât de mult v-aţi abţinut până acum.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 7, 21, 22, 24, 25

Zile nefavorabile:11. 12. 13. 14, 23, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI