Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
E posibil ca luna aceasta să nu dormiţi prea mult, în schimb însă veţi zâmbi des. Venus, Mercur şi Soarele se vor afla în impulsivul Berbec, adică în casă a cincea, a distracţiilor. Tovarăşii de distracţie obişnuiţi vor fi mai cutezători şi nu veţi avea nimic de obiectat în ceea ce priveşte iniţiativele lor. Atenţie!

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă vă gândiţi să vă aşezaţi la casa dumneavoastră – alături de o singură persoană, desigur -, sunteţi predispuşi la o asemenea hotărâre în jurul datei de 5 aprilie. Iubitoarea Venus va pătrunde în impulsivul Berbec, iar Mercur în senzualul Taur. Acest semn de pământ (Taurul) ia lucrurile în serios, dar nu vă îngrijoraţi. în aceeaşi zi, Soarele va forma un trigon favorabil cu practicul Saturn din zodia dumneavoastră. Aveţi încredere în instinct.

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur se va afla în Taur între 5 aprilie şi 12 iunie, aşa că veţi fi preocupaţi de plăcerile lumeşti – precum şi de modalităţile de a face bani pentru a vă putea bucura de ele. Dacă sectorul financiar devine delicat în jurul datei de 30 aprilie, nu sunteţi dumneavoastră de vină. Mercur a intrat în mişcare retrogradă. Nu luaţi decizii drastice cel puţin încă trei săptămâni – şi nu vă grăbiţi!

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Destul de ciudat, dar cea mai delicată zi a lunii va fi probabil cea a păcălelilor. Năstruşnicul Mercur va intra în contact cu excentricul Uranus, iar Soarele este şi el în exuberanţa zodie a Berbecului. Din fericire, vă plac surprizele, aşa că puneţi-vă centura de siguranţă şi bucuraţi-vă de cursă!

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3, 5,9, 12, 18, 30
Zile nefavorabile: 4, 6, 15, 16, 19, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI