Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2016

Horoscop Lunar Taur Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
în jurul datei de 14 aprilie veţi avea chef să petreceţi – în stil mare. Poate că sărbătoriţi ceva ori vă recompensaţi singuri după recentele eforturi de la serviciu. Oricum ar fi, Mercur din Taur formează un trigon cu Jupiter – Regele Exceselor, care se află în casă a cincea, a distracţiilor -, aşa că e evident momentul ideal pentru unul dintre acele weekenduri hedoniste de trei zile.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va pătrunde în senzuala dumneavoastră zodie pe 5 aprilie, iar Venus se va avânta în impulsiva zodie a Berbecului. Par să pună la cale o conversaţie intimă, aşa, din senin. Nu vă îngrijoraţi. Nu e doar ceva trecător. Trigonul pe care solidul şi aşezatul Saturn îl va forma cu Soarele trezeşte aproape în noi toţi latura practică a personalităţii noastre.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
în jurul datei de 17 aprilie, povara serviciului devine destul de grea, probabil din cauza faptului că vreun coleg a făcut o boacănă. Aceste responsabilităţi suplimentare vă pot fi pasate destul de brusc, dar dacă vă puneţi serios pe treabă, veţi avea ocazia să-i impresionaţi pe superiori. Mărirea de salariu, prima sau promovarea la care visaţi devin accesibile.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Ziua păcălelilor va fi plină de surprize graţie lui Mercur – la urma urmei, Marele Farsor – şi imprevizibilului Uranus, căruia îi place să vă pună în faţa ultimului lucru din lume la care vă aşteptaţi. Şi pentru că ambele planete se află în impulsivul Berbec, zodia care trăieşte pentru descărcările de adrenalină, e posibil ca o anumită persoană să vă surprindă cu garda coborâtă.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5,12, 14, 17, 18
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI