Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Mai 2016

Horoscop Lunar Taur Mai 2016

Horoscop Lunar Taur Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Între 10 şi 13 mai petrecerea continuă acasă. Un grup de planete din zodia dumneavoastră – faimoase pentru aplecarea către delicii fizice şi plăceri lumeşti – îi va contacta pe excesivul Jupiter şi pe atrăgătorul Pluton. Dacă aveţi o legătură, probabil că ar trebui să-i expediaţi cât mai devreme pe musafiri, dar dacă sunteţi singuri – nu vă plac paradele?

Horoscop Lunar Taur Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea şi fermecătoarea Venus, planeta guvernatoare, se află în Taur, zodia ei favorită. Lui Venus îi place dragostea, iar zodia dumneavoastră este ultrasenzuală, aşa că va fi încântată să vă aducă spre vizionare noi admiratori. între 10 şi 13 mai apare şansa de a vă cupla cu o persoană de-a dreptul delicioasă.

Horoscop Lunar Taur Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele, Mercur şi Venus aflându-se la datorie în Taur – cunoscut ca un magnet care atrage banii veţi avea nenumărate oferte atractive, probabil din partea mai multor angajatori care încearcă, mai mult sau mai puţin, să vă momească să plecaţi de la actualul loc de muncă. întâlniţi-vă cu ei şi discutaţi despre situaţie, dar nu faceţi nicio mişcare până după 22 mai, când Mercur va reveni în mişcare directă.

Horoscop Lunar Taur Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur îşi începe mişcarea retrogradă pe 28 aprilie şi o va continua până pe 22 mai. El se află în zodia dumneavoastră, casa întâi, a personalităţii. Comunicarea nevoilor ar putea fi ceva mai dificilă decât de obicei. Este momentul unei reevaluări, dar nu cu scopul de a începe proiecte noi, mai ales dacă sunt de natură financiară sau romantică.

Horoscop Lunar Taur Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,10, 11, 12, 13, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 22, 24, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI