Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Taur / Mai 2017Horoscop Lunar Taur Mai 2017

Horoscop Lunar Taur Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Aceasta este luna dumneavoastră. Pentru că Soarele trece prin zodia natală, adică prin casa întâi, sunteţi vedeta show-ului şi vă aflaţi în capul oricărei liste de invitaţi. în consecinţă, va fi greu să dormiţi o noapte întreagă, dar vă veţi distra prea bine ca să vă mai faceţi acum griji din cauza asta. Fără văicăreli. Preparaţi o ceaşcă de cafea aromată şi treceţi la următorul angajament social.

Horoscop Lunar Taur Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
În jurul datei de 19 mai s-ar putea ca un nou coleg (o nouă colegă) de serviciu să vă impresioneze – într-un mod strict neprofesional. De obicei, rezistaţi impulsului de a vă apropia prea mult şi prea curând, dar pentru că Venus – însăşi zeiţa dragostei – se găseşte în impulsivul Berbec, nu prea sunt şanse să se întâmple şi de data asta la fel. Dacă niciunul dintre dumneavoastră nu are obligaţii, de ce să vă faceţi griji?

Horoscop Lunar Taur Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Veşti excelente. Dacă urmăriţi să programaţi un interviu pentru o mărire de salariu, o primă sau o promovare, încercaţi s-o faceţi pe 17 mai, când emotiva Lună din inventivul şi inegalabilul Vărsător va forma un trigon cu norocosul Jupiter din casa a şasea, a muncii. Fiţi îndrăzneţi – şi asiguraţi-vă că toată lumea vede cât de calificaţi sunteţi pentru postul acela. Asta este. Sunteţi pur şi simplu nepreţuiţi.

Horoscop Lunar Taur Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 25 mai, Lună Nouă din vorbăreaţa zodie a Gemenilor îşi va uni forţele cu o cuadratură iritabilă între Venus din Berbec şi intensul Pluton – cam aşa apar zvonurile legate de relaţii. Feriţi-vă de bucluc şi acţionaţi pe faţă. Evitaţi orice fel de suspiciuni. Adevărate sau false, zvonurile sunt greu de dezminţit.

Horoscop Lunar Taur Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,9, 23, 24, 31
Zile nefavorabile: 3,5, 16, 27


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI