Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Prietenie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2014
Horoscop Prietenie 2014

Horoscop Prietenie 2014

Berbec – Nu ignoraţi sfaturile, TAUR- Alegerea vă aparţine, GEMENI- Nu vă uitaţi prietenele, RAC- Fidelitate întotdeauna, LEU- Faceţi o selecţie, FECIOARA- Test de rezistentă, BALANTA- Preţuiţi-vă prietenii, SCORPION- Nu vă faceţi iluzii, SAGETATOR- Purificare spirituală, CAPRICORN- învăţaţi să iertaţi,VARSATOR- Amicele vă sunt alături, PESTI- Onestitate în toate

Horoscop Prietenie 2014 BERBEC

Horoscop Prietenie 2014 Berbec
Nu ignoraţi sfaturile
Prietenele vă sprijină în noile începuturi, dar va trebui să le acceptaţi criticile constructive. în martie-iunie ele vă ajută să vă priviţi din afară şi să vă schimbaţi în bine. în ianuarie-iulie în relaţia cu cea mai bună prietenă apar disensiuni: aveţi păreri diametral opuse. Dacă însă vă permiteţi reciproc dreptul la propria părere, în august nu va mai rămâne nici urmă din fostele contradicţii. Contactele cu prietenii vor fi cele mai intense în ianuarie-martie şi septembrie-octombrie. în mai-iulie e posibilă lărgirea cercului de cunoştinţe. Multe noi posibilităţi vă deschide şi internetul, dar în perioada aprilie-iunie trebuie să fiţi precaută în comunicarea virtuală cu persoane necunoscute.

Horoscop Prietenie 2014 TAUR

Horoscop Prietenie 2014 TAUR
Alegerea vă aparţine
în acest an prietenii pot juca un rol important în realizarea ideilor dvs. originale şi vă pot face surprize plăcute. Faceţi cunoştinţă cu oameni noi şi veţi vedea că aceia care vă pot înţelege şi ajuta sunt mai mulţi decât aţi fi crezut. Cea mai bună perioadă pentru împăcarea cu cea mai bună prietenă va fi martie-iulie. în iunie-noiembrie pot apărea neînţelegeri care vă fac să vă schimbaţi părerea despre relaţia de prietenie. Unii amici îşi pot arăta laturi negative ale caracterului. în septembrie prietenii şi colegii vă vor aprecia glumele şi entuziasmul. Nu e obligatoriu să mergeţi la un mall sau la restaurant ca să vă simţiţi bine, ci puteţi organiza petreceri acasă împreună sau un picnic în natură. Călătoriile împreună vor fi mai reuşite în prima jumătate a anului.

Horoscop Prietenie 2014 GEMENI

Horoscop Prietenie 2014 GEMENI
Nu vă uitaţi prietenele
în acest an prietenii vor avea motive să se supere pe dvs., veţi fi prea mult timp ocupată ev treburile personale, relaţiile, copiii, munca creaţia. Dar prietenii de aceea sunt prieteni, ca să vă ierte şi să vă accepte aşa cum sunteţi. In prima jumătate a anului încercaţi ca în comunicarea cu ei să nu acţionaţi din impuls. Din primăvară, în viaţa personală a prietenei dvs. pot avea loc schimbări plăcute. încercaţi să vă vedeţi mai des, şi atunci vă veţi înţelege ma bine. în aprilie şi decembrie pot apărea situaţii periculoase, în care prietenii dvs vor avea nevoie de ajutor. In iulie e dc dorit să nu vă implicaţi în relaţii financiare cu amicii. în august puteţi pleca îr vacanţă cu prietenii. Pentru dvs. va fi ma: potrivită varianta cu maşina. Toamna e bi ne să faceţi concesii: nu vă certaţi din nimic

Horoscop Prietenie 2014 RAC

Horoscop Prietenie 2014 RAC
Fidelitate întotdeauna
în ianuarie-februarie e mai bine să nu scormoniţi în trecutul relaţiilor amicale. In ianuarie poate începe o etapă de reevaluare a relaţiei şi cu cea mai bună prietenă, dar în februarie – început de martie veţi deveni nedespărţite. Iarna le puteţi părea celor din jur duală, ascunsă, ceea ce va afecta înţelegerea şi comunicarea. Sunt luni mai potrivite pentru colaborare în domeniul creaţiei. în martie-iunie vă v va fi uşor să daţi impresia de deschidere şi bunăvoinţă, ceea ce vă permite să atrageţi noi cunoştinţe. Multe relaţii noi se vor stabili în legătură cu munca sau datorită interesului comun faţă de probleme medicale ori de măsuri de întreţinere a sănătăţii. Februarie, iulie, octombrie sunt mai potrivite pentru o comunicare şi întâlniri cu vechii prietenii, decât pentru lărgirea cercului de cunoştinţe.

Horoscop Prietenie 2014 Leu

Horoscop Prietenie 2014 LEU
Faceţi o selecţie
Nodul Ascendent în Balanţă va marca o perioadă de deschidere, permanentele contacte cu oameni noi vor fi condiţia necesară pentru dezvoltarea dvs. personală. în acest an se reiau relaţiile cu rudele îndepărtate, sunt posibile vizite reciproce. Din ianuarie până la sfârşitul lui iulie anturajul dvs. va suferi modificări. Acest lucru este valabil în special pentru lunile martie şi aprilie, când riscaţi să vă confruntaţi cu bârfe, dezinformare, înşelăciune, învinuiri grave din partea cunoştinţelor şi chiar a unor rude. In prima jumătate a anului intrigile la serviciu nu vor favoriza crearea unei atmosfere de colaborare eficientă, ceea ce vă va induce o stare de încordare permanentă. In februarie, iunie şi octombrie comunicarea cu persoanele din jur va deveni mai deschisă, mai prietenoasă, iar persoanele întâmplătoare din anturajul dvs. vor trece pe planul doi.

Horoscop Prietenie 2014 FECIOARA

Horoscop Prietenie 2014 FECIOARA
Test de rezistentă
în prima jumătate a anului Jupiter favorizează împlinirea dorinţelor. Până la jumătatea lui iulie casa dvs. va fi deschisă pentru prieteni şi noi cunoştinţe. Iarna pot apărea altercaţii egoiste şi unele schimbări de planuri. Lunile de iarnă vor sugera ce anume trebuie schimbat în propria persoană, pentru ca relaţiile cu prietenii să aducă mai multă bucurie şi folos. In a doua jumătate a anului, Luna Albă deschide pentru dvs. laturi noi ale creaţiei ori ale vacanţelor petrecute împreună. E posibil ca discuţiile despre univers şi necunoscut să vă determine să vă ocupaţi de desen sau muzică legată de tematici spirituale. La sfârşitul verii şi începutul toamnei forţa dvs. de convingere va fi puternică, de aceea e greu de crezut că prietenii vă pot refuza: puteţi cere tot ceea ce doriţi.

Horoscop Prietenie 2014 BALANTA

Horoscop Prietenie 2014 BALANTA
Preţuiţi-vă prietenii
în prima jumătate a anului veţi avea o energie inepuizabilă şi nu veţi accepta să ocupaţi locul doi indiferent de situaţie. Desigur, nu toţi vor fi încântaţi de asta. Şi prietenii se pot împotrivi sau pur şi I simplu se vor îndepărta. Dar nu merită să vă certaţi, încercaţi să le explicaţi că aveţi mare nevoie de sprijinul lor. Noile cunoştinţe apărute în viaţa dvs. în prima jumătate a anului pot fi mesagerii îngerilor, de aceea fiţi mai atentă la informaţiile care vin din afară. E posibil să nu vă devină prieteni, dar într-o anumită etapă din viaţă vă veţi putea ajuta foarte mult reciproc, în iunie-noiembrie manifestările de ipocrizie îi pot scoate pentru totdeauna pe unii prieteni din viaţa dvs. Toamna acceptaţi invitaţia de a participa la proiecte colective. Vă va fi foarte util pentru dezvoltarea personală şi în afaceri.

Horoscop Prietenie 2014 SCORPION

Horoscop Prietenie 2014 SCORPION
Nu vă faceţi iluzii
Comunicativitatea, priceperea de a lega noi cunoştinţe foarte repede – aceasta sunt calităţile de care trebuie să profitaţi. încrederea exagerată în colegii de serviciu va aduce periodic dezamăgiri. Pregătiţi-vă pentru dificultăţi temporare în comunicarea cu cei din jur: în aprilie-iunie riscaţi să nimeriţi în epicentrul intrigilor, minciunii, dezinformării, bârfelor şi falsei prietenii. De aceea, va trebui să luaţi o serie de măsuri decisive şi nepopulare. In ianuarie în comunicarea cu cea mai bună prietenă e bine să luaţi o pauză ori să vă reevaluaţi calitativ relaţia. Profitaţi de februarie, iunie şi octombrie pentru a consolida şi reînnoi vechile relaţii. Pe sprijinul prietenilor vă puteţi bizui în a doua jumătate din august, în prima jumătate din octombrie, la mijlocul lui noiembrie.

Horoscop Prietenie 2014 SAGETATOR

Horoscop Prietenie 2014 SAGETATOR
Purificare spirituală
Relaţiile vor fi revizuite în ianuarie-iunie, iar cele superficiale şi false vor dispărea. In această perioadă apar situaţii neobişnuite, probleme financiare care vor necesita decizii rapide, instinctive. în aceste momente fiecare îşi va arăta adevărata faţă. în prima jumătate a anului nu planificaţi vacanţe împreună cu prietenii, în afara cazurilor când e vorba de activităţi spirituale, pelerinaj. Stabilă şi de nădejde va rămâne numai relaţia cu cea mai bună prietenă, cu rudele care vă împărtăşesc aspiraţiile şi cu cei mai apropiaţi colegi de muncă. Din iulie în preajma dvs. apar cunoştinţe noi, formând un cerc de oameni care au idei comune. Vă vor lega interese comune, participarea la activităţi sociale, ori călătorii făcute împreună.

Horoscop Prietenie 2014 CAPRICORN

Horoscop Prietenie 2014 CAPRICORN
învăţaţi să iertaţi
Pe parcursul întregului an, datorită interacţiunii dintre Neptun, Chiron, Jupiter şi Saturn, vă veţi face multe relaţii şi cercul de prieteni şi amici se va lărgi. Pot fi persoane mai în vârstă decât dvs., influente şi de succes, cu profesii neobişnuite şi creative. în ianuarie-februarie permiteţi prietenei dvs. să conducă în relaţia de prietenie: e posibil să-şi dorească asta, dacă | s-a subordonat mereu autorităţii dvs. în martie-iulie nu permiteţi îndoielilor şi dezamăgirilor să-şi facă loc în sufletul dvs. Ca să aveţi o mai bună părere despre propria persoană, întâlniţi-vă mai des cu prietenii în aprilie-noiembrie. In iunie-noiembrie capacitatea de a simţi ce nevoi are cel de alături şi ce e important pentru el vă poate impune în orice colectiv. în august-septembrie nu intraţi în conflicte cu cei din preajmă.

Horoscop Prietenie 2014 VARSATOR

Horoscop Prietenie 2014 VARSATOR
Amicele vă sunt alături
Până la jumătatea verii prietenii vă vor fi cel mai bun sprijin. Datorită lor veţi reuşi să vă realizaţi dorinţele. Intuiţia şi gândirea originală vor fi un sprijin / în realizarea ţelurilor şi visurilor dvs. Din martie în noiembrie, sub influenţa Lunii Negre, aveţi o atitudine ostilă nejustificată faţă de orice fel de parteneriat. încercaţi să fiţi mai tolerantă cu dvs. şi cu alţii. Din iulie atrageţi prieteni, rude, colegi în proiecte comune şi veţi fi uimită cât de fructuoasă şi dinamică poate fi colaborarea dvs. Tot în perioada aceasta vă puteţi găsi aliaţi şi tovarăşi de idei pe internet, în diverse cluburi, instituţii culturale. Din octombrie întâlnirile cu prietenii vor fi o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber.


Horoscop Prietenie 2014 PESTI

Horoscop Prietenie 2014 PESTI
Onestitate în toate
Recomandările prietenilor vor juca un rol important in acest an. Datorită influenţei lui Pluton, veţi putea să vă înconjuraţi de oameni care vă împărtăşesc ideile, de protectori şi sponsori şi veţi simţi foarte clar nevoile celor din jur. Vor fi atraşi de dvs. oameni neobişnuiţi şi cei care vor dori să fie alături de o personalitate puternică. Veţi putea deveni lider în grupul de prieteni. Totuşi, în prima jumătate a anului relaţiile de prietenie pot trece prin situaţii care îi îndepărtează pe oamenii cu care nu mai aveţi acelaşi drum. In comunicarea cu amicii e important să fiţi corectă, onestă şi responsabilă. In martie-noiembrie la serviciu e bine să evitaţi încrederea şi sinceritatea excesivă în relaţiile cu colegii. în decembrie pot apărea neînţelegeri cu prietena cea mai bună, pe care e bine să le lămuriţi pe loc.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI