Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Sagetator 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Sagetator

Horoscop Sagetator 2014

Horoscop Sagetator 2014

Din ianuarie până în iulie, Jupiter îşi va petrece timpul în sensibilul Rac, trimiţându-şi darurile în casa a opta, a împrumuturilor şi a resurselor comune. Cineva cu autoritate, poate chiar un membru al familiei, va fi fericit să vă acorde asistenţă. Misiunea dumneavoastră este s-o acceptaţi cu eleganţă şi să returnaţi datoria cât mai curând posibil. Dacă vi se cere ajutorul, faceţi ce puteţi, însă, în cazul în care împrumutul este substanţial, recurgeţi la sfatul unui consultant. Această casă este şi domeniul lui Pluton, care guvernează trecerile majore, inclusiv moartea. Dacă suferiţi o pierdere, faceţi-i faţă cu optimismul şi înţelegerea pe care numai Jupiter vi le poate da. Bunăvoinţa sa vă asigură că ceea ce iese acum din viaţa dumneavoastră reprezintă de fapt o binecuvântare, lucru de care vă veţi da seama în cele din urmă.
în iulie, Jupiter pătrunde în domeniul său: casa a noua, a călătoriilor lungi, a educaţiei şi a noilor experienţe. Toate poverile şi necazurile se vor risipi şi veţi căpăta o înţelegere superioară a evenimentelor petrecute. Sunt recomandate călătoriile, efectele tonifiante ale acestora fiind cunoscute de toată lumea, şi în special de dumneavoastră. înscrieţi-vă în vara asta la cursuri, mai ales dacă aţi tânjit mereu după

reluarea studiilor. Veţi învăţa multe, fiind deschis tuturor opiniilor noi prezentate de cineva care predă într-un mod distractiv. Momentul este propice şi pentru încercarea de a-i învăţa dumneavoastră pe alţii. Aveţi o mulţime de lucruri de împărtăşit şi acum este timpul potrivit pentru astfel de îndeletniciri.
Indiferent cu cine vă petreceţi timpul liber în anul ce vine, veţi avea nevoie de puţină singurătate. în orice caz, veţi fi destul de pretenţios şi de precaut în alegerea confidenţilor. Seriosul Saturn, cea mai prudentă planetă, îşi va petrece majoritatea anului în casa a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii, îndemnându-vă să nu acceptaţi decât persoanele testate care s-au dovedit sincere. Mai presus de orice, aveţi încredere în intuiţie şi împărtăşiţi-le gândurile secrete numai celor care trec examenul. Pe de altă parte, ar fi înţelept să nu vă trădaţi intenţiile. Saturn ne furnizează discreţie cu un anumit scop.

La sfârşitul lui decembrie, Saturn pătrunde în zodia dumneavoastră, iar dacă v-aţi născut între 21 şi 25 noiembrie, responsabilităţile şi îndatoririle vor creşte în salturi rapide. De asemenea, veţi fi pus în ipostaza de a vă asuma conducerea, la serviciu sau cu privire la o situaţie ce n-a fost rezolvată la timp. Din fericire, sunteţi mai mult decât potrivit pentru o asemenea sarcină, oferind o mână de ajutor onestă pentru a pune capăt problemelor. Totuşi, nu uitaţi că Saturn guvernează plumbul. Dacă vă simţiţi apăsat din punct de vedere fizic sau emoţional, aţi face bine să priviţi spre viitor, ştiind că şi această stare e trecătoare. Vi s-a făcut onoarea celestă de a controla o decizie foarte dificilă care implică probabil nu numai propriul viitor, ci şi pe al altora. Trataţi problema cu seriozitate şi acţionaţi aşa cum vă dictează conştiinţa. Ceea ce faceţi acum vă va afecta în următorii doi ani şi jumătate. Asiguraţi-vă că aţi procedat corect şi cu minuţiozitate. Această planetă nu acceptă o altfel de abordare.

Surprinzătorul şi excentricul Uranus a călătorit câţiva ani prin casa a cincea, a poveştilor de dragoste, a copiilor şi a recreerii, aşa că v-aţi obişnuit deja cu imprevizibilul în aceste domenii ale vieţii. Din fericire, Uranus a traversat în tot acest timp zodia Berbecului, un semn de foc cu ale cărui tactici sunteţi familiarizat. Numele jocului este acum schimbarea, dar, pentru că sunteţi mai deschis la ea decât multe alte zodii, o acceptaţi, vă adaptaţi şi vă bucuraţi s-o asimilaţi în viaţa dumneavoastră. De fapt, probabil că vă plac varietatea şi modificările de ultim moment aduse de Uranus. Dacă sunteţi singur, nu respingeţi o relaţie nouă. Fără îndoială că veţi fi surprins de cât de „diferiţi” sunt aceşti admiratori, amuzându-vă copios. Gândiţi-vă la asta ca la o trataţie celestă şi încercaţi toate noile experienţe, învăţând din ele, oricât de puţin ar interveni în viaţa dumneavoastră reprezentanţii acestei planete excentrice. Apropo de excentricitate, norocul va fi oarecum imprevizibil în acest an din cauza preferinţei lui Uranus pentru finalurile neaşteptate. Nu uitaţi că această casă mai guvernează şi speculaţiile şi jocurile de noroc, aşa că sunt posibile, deopotrivă, mari pierderi sau mari câştiguri.

Neptun poate crea probleme deoarece îşi continuă lungul drum prin zodia Peştilor, casa a patra, a căminului, a familiei şi a siguranţei emoţionale. La nivel fizic, asta poate însemna că va trebui să vă ocupaţi în casă de problemele referitoare la apă, dar poate apărea şi nevoia de a locui lângă o apă pentru calităţile sale liniştitoare. E posibil să vă mutaţi lângă un iaz sau lac ori pe malul oceanului. De asemenea, puteţi invoca apa pe baza unui fundament spiritual sau metafizic după care tânjeşte sufletul dumneavoastră. Neptun aduce nevoia de conexiune cu Unicul. Indiferent de forma sub care o faceţi, e momentul să restabiliţi această legătură. Compasiunea şi empatia se extind asupra tuturor vieţuitoarelor, transformându-vă într-un înger păzitor. Pentru că sunteţi odrasla lui Jupiter, tot ce daţi acum se întoarce la dumneavoastră înzecit. Neptun mai aduce cu el şi dezamăgiri pentru că ne ridică aşteptările la nişte standarde pe care ceilalţi nu le pot atinge. Fiţi atent şi nu-i priviţi pe cei dragi numai prin nişte lentile roz.

Pluton îşi va petrece timpul în casa a doua, a finanţelor personale, cerându-vă, aşa cum numai el ştie s-o facă, să vă îndreptaţi atenţia spre imaginea bănească de ansamblu, încercând să ştergeţi trecutul şi să pregătiţi viitorul. Asta poate însemna că trebuie să înapoiaţi împrumuturile, să vă ocupaţi de taxe vechi sau să rezolvaţi o situaţie neplăcută legată de o moştenire. E bine să ştiţi că acum sunteţi deţinătorul puterii. Acţionaţi cu grijă, chibzuit şi drept şi toată lumea va avea ceea ce-şi doreşte. Prezenţa lui Pluton în Capricorn vă somează să fiţi nepărtinitor şi lipsit de emotivitate, iar dacă descoperiţi că acest lucru nu e posibil, consultaţi un specialist de încredere care vă poate oferi sfaturile şi îndrumarea necesare. Nu uitaţi că Pluton este planeta

regenerării şi produce adesea o distrugere totală înainte de renaştere. Dacă trebuie să renunţaţi la cineva sau la ceva important, faceţi-o fară să staţi pe gânduri. Această planetă are nevoie de o cooperare totală pentru a face tabula rasa şi a activa noile începuturi. Indiferent dacă sunteţi de acord sau nu cu inevitabilul financiar, asta nu are nicio importanţă. El se va petrece oricum, şi ştiţi asta. Trebuie să cedaţi, să vă uitaţi spre viitor şi să păstraţi perspectiva pozitivă şi optimistă pentru care este faimoasă zodia dumneavoastră.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI