Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Scorpion 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Scorpion

Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion 2014

Probabil că, în ansamblu, veţi considera 2014 un an bun, deşi sunt posibile câteva provocări. Din fericire, toate planetele exterioare, cu o singură excepţie, se vor afla în zodii care vă sprijină. Astfel, veţi avea o rezervă de oportunităţi importante, iar cu ajutorul acestor puternici aliaţi cosmici veţi deveni cu uşurinţă arhitectul lor.
Pentru început, Pluton, planeta guvernatoare, aflat în Capricorn, va forma un sextil avantajos cu zodia dumneavoastră, în timp ce seriosul Saturn, guvernatorul Capricornului, va continua să acţioneze din semnul favorit al lui Pluton – adică zodia dumneavoastră. Aceste două planete reprezintă de obicei impulsuri foarte diferite. Saturn construieşte, iar Pluton dărâmă. în loc să creeze un conflict în sufletul dumneavoastră, relaţia lor pozitivă (numită „recepţie mutuală”) vă permite să puneţi capăt situaţiilor negative şi să concepeţi planuri de viitor practice şi realiste. Acest lucru se aplică tuturor domeniilor vieţii, însă relaţiile apropiate vor beneficia de primele energii. Nu veţi fi mulţumit cu relaţii superficiale sau ocazionale, aşa că cei care nu-şi vor da silinţa şi nu-şi vor asuma partea lor de responsabilitate vor trebui să plece. Un lucru bun este că nu veţi regreta. De fapt, vă veţi întreba de ce a durat atât până să vă hotărâţi.

Neptun îşi va continua deplasarea prin ultrasensibila zodie a Peştilor, aducând intuiţie şi inspiraţie divină în casa a cincea, a idilelor, distracţiilor şi timpului liber. Dacă sunteţi o fire artistică, creativitatea va cunoaşte cote maxime. Relaţiile cu copiii vor căpăta o calitate aproape spirituală, permiţându-vă să le deveniţi deopotrivă prieten, profesor şi mentor. încercând să găsiţi sufletul pereche, poveştile de dragoste ocazionale vor fi la ordinea zilei. Sunt posibile câteva alarme false, dar veţi învăţa din aceste experienţe. Nu contează ce anume vreţi de la o relaţie. Ce nu vreţi – asta-i întrebarea. Răspundeţi la ea şi veţi putea identifica mult mai uşor persoana potrivită.

Prezenţa lui Uranus în casa a şasea, a muncii, va pune accentul pe găsirea slujbei potrivite, iar libertatea personală devine un subiect important. Orice situaţie care devine sufocantă sau limitativă ajunge să fie intolerabilă. Natura capricioasă a acestei planete v-ar putea determina să schimbaţi de mai multe ori locul de muncă. în loc să vă neliniştiţi din cauza acestor schimbări bruşte, gândiţi-vă că este vorba de ocazia de a explora opţiunile. încercaţi orice fel de ocupaţie, oricât de slabe le par altora şansele de reuşită. Este posibil să ajungeţi la ceva neobişnuit, aşa că lăsaţi-vă ghidat de imaginaţie. Nu mai căutaţi posturi pe care le-aţi mai ocupat şi în trecut. Ideal vorbind, ce aţi vrea să faceţi de acum înainte?
Jupiter va petrece o jumătate de an în Rac, casa a noua, a prietenilor de la distanţă şi a locurilor îndepărtate, de unde acţionează în deplină libertate. Această planetă binevoitoare vă determină să vă lărgiţi orizontul prin intermediul călătoriilor şi al noilor experienţe – orice vă poate oferi o perspectivă mai cuprinzătoare. Nu uitaţi că Jupiter guvernează şi educaţia superioară, momentul fiind extrem de prielnic reluării studiilor, chiar dacă nu e vorba decât de nişte cursuri care vă îmbogăţesc CV-ul. Cursurile online reprezintă o idee bună, pentru că puteţi lucra de acasă în timpul liber. Sistemul de convingeri se poate schimba şi el, iar încorporarea acestor concepţii în viaţa de zi cu zi devine o prioritate.

Pe 16 iulie, prosperul Jupiter pătrunde în Leu, casa a zecea, a autorităţii şi a carierei. E posibil să fiţi promovat la actualul loc de muncă. Mai mult decât atât, Uranus vă îndeamnă să experimentaţi căi noi şi interesante pentru a vă câştiga existenţa. Probabil că veţi da peste cineva care are deja o ocupaţie neobişnuită de care sunteţi atras şi dumneavoastră. Jupiter va avea grijă ca astfel de persoane să vă fie de ajutor şi să dorească să vă înveţe ceea ce trebuie să ştiţi. Profitaţi de acest dar. Căutarea căii corecte în viaţă ar putea avea un final fericit.

Pasionalul Marte va petrece anul acesta şapte luni în Balanţă, casa a douăsprezecea, a secretelor. Balanţei îi plac relaţiile, însă natura ascunsă a acestei case vă atrage spre o întâlnire incitantă, dar interzisă. Dacă aveţi deja o relaţie fericită, gândiţi-vă bine înainte de a ceda şi de a încălca regulile. Dacă sunteţi nefericit, rupeţi relaţia şi de-abia apoi uitaţi-vă în altă parte. Dacă sunteţi singur, atenţie la persoane ne disponibile, mai ales dacă vă servesc o poveste siropoasă despre faptul că sunt „neînţelese” de parteneri. Vă pricepeţi de minune să mirosiţi minciuna, aşa că nu veţi avea probleme dacă vă bazaţi pe instinct – nu pe libido.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI