Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2016

Horoscop URANIA 2016
PREVIZIUNI URANIA PENTRU 2016: an sub semnul tensiunilor, al instabilitatii. Vezi mai jos predictiile pe luni si zodii.

Horoscop Urania 2016 – Ianuarie
Continua tensiunile inregistrate in ultimele doua luni la nivelul relatiilor intre institutii si public si al initiativelor organizatorice. Relatiile cu strainatatea decurg normal sau chiar bine atunci cand este vorba de noutati, schimbari sau relatii cu autoritatile. Perioada indicata pentru revizuirea unor decizii. Negocieri anevoioase, informatii „tinute la sertar”, solutii „de criza”.
Horoscop Urania 2016 -Februarie
E vremea manevrelor si a planurilor discrete. Relatiile de prietenie sunt puse la incercare. Necazuri a caror cauza este incapatanarea, ostilitatea sau dorinta de a domina a unora. Masuri economice, administrative contradictorii care cu greu pot fi puse in aplicare. Ambitiile unora se lovesc de ziduri de indiferenta sau neputinta. Pericol pentru averi si patrimonii de orice natura.
Horoscop Urania 2016 -Martie
Cele doua eclipse creeaza tulburari sufletesti, impingand spre perceptii deformate si spre de tot felul exagerari. Emotii colective intens traite. Experiente personale stranii. Preocupari indreptate spre activitati de compensare si vindecare sufleteasca. E vremea medicamentelor si a calmantelor. Informatiile, schimbul de idei si dialogul functioneaza uneori corect.
Horoscop Urania 2016 -Aprilie

Multa energie si dorinta de actiune, fapta, eficienta. Dorinta de a depasi cu orice pret si cu orice risc o serie de obstacole mai vechi sau mai noi. Perioada de epuizare prin munca si efort fizic. Sectorul calatorii, diplomatie, misiuni militare pune in criza, spre sfarsitul lunii, ceea ce, la inceputul lui aprilie, parea sa reprezinte o solutie. Declaratii socante, provocatoare sau belicoase. Ambitii uriase.
Horoscop Urania 2016 -Mai
Pragmatism, rabdare, munca asidua, efortul de a depasi prin munca o deficienta baneasca. Calcule banesti corecte, noroc in actiunile intreprinse in legatura cu pamantul (bun funciar, teren agricol, constructii, viticultura, paduri, gradinarit). Aspectele armonice pe toate semnele de Pamant dau stabilitate psihica, rezistenta nervoasa si forma buna fizica. Dificultati in relatiile cu strainatatea.
Horoscop Urania 2016 -Iunie
E vremea contradictiilor si a instabilitatii. Informatiile sunt contrazise de realitate. Rezultatele sunt contrazise de intentii. Aspiratiile se lovesc de piedicile cotidiene. Scopurile nu-si gasesc metoda. Calatoriile nu ating tinta. Totul se schimba, se naruie, se transforma sau se termina inainte de vreme; in aceasta perioada nu se poate construit nimic. 1 iunie zi speciala cu valoare de destin.
Horoscop Urania 2016 -Iulie
Armonii subtile provenind de la cele trei semne de Apa care functioneaza armonic, ba chiar puternic. Se consolideaza o serie de idei-forta in inima nativilor indiferent de zodie, se cladesc visuri, se spera. Sansa de a relua proiectele mai vechi care nu si-au pierdut valabilitatea si care isi gasesc calea sau momentul potrivit. Criza interioara provocata de relatia dezamagitore cu strainatatea.
Horoscop Urania 2016 -August

Dinamism, spirit de initiativa, dorinta sau chiar placerea aventurii. Tendinta de a incepe etape noi de viata din care nu lipseste ideea de plecare, evadare, calatorie, misiune pe relatia cu strainatatea. Perioada importanta pentru decizii militare, punerea in aplicare a unor strategii noi. Eclipsa sporeste riscul asumarii unor decizii de catre lideri sau institutii si organisme publice.
Horoscop Urania 2016 -Septembrie
Cele doua eclipse pun in evidenta laturile subrede ale unui demers, carentele unei pregatiri profesionale sau metodele neadecvate cu care s-au abordat chestiuni practice in viata publica. Relatia cu strainatatea devine dificila: dialog intrerupt cu reprezentantii institutiilor de resort: diplomatie, transporturi, comert exterior, turism, masuri practice cu rol protectionist din categoria „sicanelor”.
Horoscop Urania 2016 -Octombrie
Tendinta generala de a atenua conflictele, de a gasi cai de cooperare, de a intra in normalitate. Totusi, dificultatile, divergentele de opinii sau de interes continua sa functioneze, motiv pentru care unii vor incerca forteze aceste bariere prin gesturi autoritate. Sunt posibile abuzuri, incalcari ale legii. Saturn joaca un rol esential intr-un conflict national sau international, legat de teritorii sau credinta.

Horoscop Urania 2016 -Noiembrie
Lumea lucrurilor subtile castiga teren. Ceea ce se petrece in taina, ceea ce se faureste in forul interior, este o prioritate. Oamenii se ocupa de ei insisi, de gandurile lor, de enigmele din viata lor si vor sa patrunda cu mintea dincolo de aparente si manipulari. Radicalismul ideilor si sentimentelor isi pune amprenta pe domeniile vietii publice. Se tes planuri ascunse, se fac intelegeri secrete.
Horoscop Urania 2016 -Decembrie
Evenimentele se deruleaza pe doua coordonate: prima, cea dura, a chestiunilor importante si a deciziilor autoritare care nemultumesc si a doua, cea a unui interes pentru tot ceea ce este legat de ceremonial, de reprezentare, de simbolism si/sau de credinta. Apar idei reformatoare, care scindeaza categoriile largi de populatie in aparatori si contestatari si provoaca dezbateri furtunoase. Posibil acord international.

Horoscop Urania 2016 -Berbec
Primele sapte luni ale anului sunt dominate de Marte in Scorpion care poate provoca accidente si atrage pericole sau pierderi materiale si apoi de Marte in Sagetator care va actiona in favoarea nativilor luptatori care au un scop inalt. Pana pe 9 septembrie, frecvente problemele legate de munca. Dupa aceasta data, se inmultesc conflictele intre parteneri si consecintele lor juridice. Un an al contradictiilor.
Horoscop Urania 2016 -Taur
Cel mai puternic marcaj, care dureaza intregul an, cu suport astral diferit, tine de relatiile parteneriale. Periculoase toate solutiile „neortodoxe” care conduc la procese. Tensiuni interioare pornind de la obstacolele in calea punerii in practica a unui proiect. Discrete reglementari ale regimului de munca: solutii subrede, trecatoare, insotite de clauze care le ingradesc o libertate de gandire, de actiune, de exprimare, de afirmare.
Horoscop Urania 2016 -Gemeni
Perioada lunga de reevaluare si reasezare personala, provocata de relatiile cu familia, cu partenerii, cu profesia. In toate domeniile esentiale de viata va fi nevoie de o permanenta acceptare a „ceva” si renuntare la „altceva”, ambele ipostaze petrecandu-se cu mare consum interior, dupa lungi „dezbateri interioare” sau chiar conflicte. Dupa 9 septembrie, intregul peisaj astral devine prietenos, chiar tandru.

Horoscop Urania 2016 -Rac
Relatii sentimentale, relatiile cu copii sau cu propriul suflet vor ocupa un loc important. Din luna mai, aceste trairi se vor incarca de stres, negativism, indoiala, nemultumire sau dezamagire. Eclipsa de Soare din 9 martie le poate permite unora o transforme personala modesta altora, insa, ea le va permite salturi de constiinta spectaculoase. Sunt de ascultat avertismentele lansate de eclipsa din 1 septembrie intr-un plan al comunicarii.
Horoscop Urania 2016 -Leu
Pana in august, intr-o prima etapa legata de tranzitul lui Marte, si apoi pana la sfarsitul anului, in legatura cu traseul Lunii Negre, primordiale vor fi, chestiunile legate de familia din care provin, de casa, patrimoniu, unde se intrevad neplaceri si incurcaturi ce trebuie asumate si rezolvate corect. An bun in privinta relatiilor sentimentale si a capacitatii de a lua decizii curajoase. Interesanta eclipsa de Luna din 18 august.
Horoscop Urania 2016 -Fecioara
An fara liniste, fara odina, fara repaus. Solicitari continue. Grad mare de dificultate in rezolvarea tuturor problemelor nascute din complexitatea, diversitatea, amploarea relatiilor astrale care le induc. Luna septembrie reprezinta un punct-cheie in evolutia lor prin impactul pe care il vor avea cele doua eclipse, dintre care cea de Soare, din 1 septembrie, va pune intr-o ecuatie dramatica, intreaga lor existenta. Atentie!

Horoscop Urania 2016 -Balanta
Pana pe 9 septembrie multe aspecte de viata sunt traite difuz, mocnit, „infundat”, fara rezonanta, fara efect, in ciuda multor eforturi de a rupe acest val de incertitudine sau imprecizie. Dupa 9 septembrie, situatia se schimba in favoarea lor. Segmentul banilor va fi pus la incercare intregul an. Atentie in luna martie, cand, cele doua eclipse, mai ales cea din 9 martie, pot scoate la iveala aspectele subrede cu privire la sanatate.
Horoscop Urania 2016 -Scorpion
Solicitarile lui Marte, pana in la inceputul lui august, si apoi, ale Lunii Negre, pana la sfarsitul anului, nu aduc confort si siguranta nici unui nativ. Eclipsa de Luna din 18 august isi va pune amprenta pe segmentul puterii, al vietii lor sociale sau al celei de familie. Ajutor continuu, dar discret, de la tranzitele prin Pesti, favorabile artistilor si creatorilor. An in care se vor numara tradatorii si pagubele materiale.
Horoscop Urania 2016 -Sagetator
An al contrastelor, al contradictiilor, al gesturilor de forta sau al deciziilor luate prin „forta imprejurarilor”. Atentie la efectele, la sugestiile si la impulsurile eclipsei de Soare din 9 martie (rol karmic) si ale celei din 1 septembrie, care vor aseza pe termen mediu, viitoarele probleme ce stau in calea lor. Intregul an sta sub semnul riscului de a se imbolnavi singuri prin stres, neliniste, spaime, suparari, conflicte care-i macina.

Horoscop Urania 2016 -Capricorn
Pericolele si necazurile vin in acest an de la prieteni, de la tovarasi de drum, de la cunoscuti care se complac in jocuri periculoase, ilegale sau imorale. Cariera lor se limpezeste de la sfarsitul lunii mai. Din 9 septembrie, pot primi functii, se pot inalta in rang, pot avea succes sau se pot bucura de protectie inalta dar, din acel moment, vor incep si o serie de confruntari care vor ricosa, dupa caz, spre familie, avere sau spre persoana lor.
Horoscop Urania 2016 -Varsator
Functiile, puterea, notorietatea, succesul sunt subrezite intregul an. La inceputul luni august dispare influenta lui Marte dar ramane activa, intr-un alt registru si cu alte forme de manifestare, Luna Neagra. Risc de pierdere de imagine si de acuzatii. Unii vor alege lupta care va fi crancena. Ochii pe bani in perioada eclipselor de Soare din 9 martie si 1 septembrie, ambele pe axa veniturilor banesti si a castigurilor materiale!
Horoscop Urania 2016 -Pesti
Aliantele, casatoriile, divorturile, partajele, contractele, procesele, negocierile, parteneriale comerciale vor fi o realitate pana pe 9 septembrie. Nu vor fi usor de controlat dar nici imposibil de realizat, mai ales in preajma celor doua eclipse din 9 martie si 1 septembrie, zile memorabile pentru evolutia lor. Din 9 septembrie, axa banilor devine atat de activa in fiecare clipa a vietii lor, de parca toti Pestii ar fi bancheri sau brokeri.

 

sursa: libertatea.ro – Articolul este preluat din Ziarul Libertatea!

Ati citit Horoscop Urania 2016.Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI