Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 1-7 August

Postat de Urania Horoscop On 30 - July - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 1-7 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 1-7 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 August 2015. Balanta 1-7 August 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 1-7 August 2015

Aspectul astral predominat pentru intreaga perioada cuprinsa intre 1 si 7 august se aseaza pentru cei nascuti in Balanta pe casa a XI-a a prietenilor liberi alesi si a coeziunii de grup de interese.
Poate ca, pentru unii, acest context nu este nici prea motivant nici determinat de vreme ce viata lor nu graviteaza sau nu depinde – economic, social, profesional – de respectivul grup. Pentru altii insa el reprezinta fie temeiul activitatii lor prezente, fie o conditie a afirmarii si succesului. In functie de aceste doua ipostaze, se poate spune ca beneficiul in primul caz este unul mai restrans si, evident, manifestand o particular in timp ce, pentru a doua categorie, se poate vorbi de un noroc urias, de o sansa mare, de un ajutor semnificativ. Daca mecanismul astral functioneaza astfel, nativii trebuie sa-i dea curs si sa speculeze toate oportunitatile care se ivesc pe acest sector de viata. Pe 1 august noutati, vesti care surprind sau reactii care ii fac pe unii sa ridice spranceana a uimire, la vederea cate unei Balante in actiune, in relatiile afective sau in cele dintre parinti si copii. Pe 2 si 3 august nativii se pot linisti cu privire la o serie de simptome: analizele ies in parametrii normali, dar atentie,

tocmai din aceasta cauza este riscul sa se dea o interpretare gresita starilor organice. Pe 4 si 5 august mici neintelegeri cu partenerii de viata, de afaceri, cu colaboratorii. Audierile sau unele secvente din desfasurarea unui proces capata stridente nedorite. Pe 6 si 7 august da pragmatismul in ei. Brusc, unii isi aduc aminte ca poate e timpul sa castige si ei ceva, cumva drept care fac planuri si strategii de „vreme rea”. In cazuri particulare intre 2 si 6 august se poate anunta o modificare a venitului salariale prin modificarea statutului profesional.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI