Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 12-18 Mai 2018

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2018

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 12-18 Mai 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 12-18 Mai 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Mai 2018. Balanta 12-18 Mai 2018

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 12-18 Mai 2018

Intre 12 şi 13 mai seara, dialoguri crispate sau, pe alocuri, chiar mânioase cu unii parteneri. Stare de iritare şi nemulţumire manifestată între soţi.
Nu este un moment indicat pentru negocieri, explicaţii, întrevederi menite să readucă pe linia de plutire nişte relaţii încordate sau viciate de neîncredere şi antipatie.între 13 mai, după ora 21:06, şi noaptea de 15 mai, discuţii pe teme care, de la caz la caz, se pot chema “pe avere”, “pe moştenire”, “pe servicii”, “pe binefacere”, ş.a.m.d. în ciuda precauţiilor, ziua de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, poate

consfinţi afirmarea unui regim al bunurilor care va intra imediat sub controlul drastic al planetei Jupiter, ce va putea acţiona în două feluri: prin dezvăluirea unor manevre incorecte făcute sau care, deloc paradoxal, va permite “lucrăturile”în secret, astfel că lezarea materială a nativului nu va fi lesne de identificat. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, ceea ce va instaura o notă aparte în acest context: permanente schimbări de situaţie, de optică asupra evenimentelor, de interes sau de mod de acţiune. Pe fond, în varii chipuri, mai mult sau mai puţin credibile şi explicabile, se pot pierde bunuri, se pot obţine câştiguri, constantă însă va rămâne ameninţarea lucrurilor incorecte. între 15 mai, după ora 23:44, şi începutul zilei de 17 mai, idei bune, inspiraţie, capacitatea de a specula o clipă favorabilă, de a intra în posesia unor informaţii sau cunoştinţe de care nativul are nevoie în pregătirea sa. Veşti bune din străinătate: posibile deplasări de scurtă durată. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, care va tulbura apele în plan sentimental, dar şi relaţiile părinţilor cu copiii. între 17 mai, după ora 0:48, şi 18 mai, grijă pentru propriul post (funcţie), imagine sau premisă publică.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI