Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Balanta 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Unii dintre cei născuţi în Balanţă, se pot confrunta pe 13 şi 14 iunie cu chestiuni materiale. Nu este vorba de banii cash sau de plăţi şi încasări cât mai mult de valorificarea unor bunuri patrimoniale prin vindere, închiriere, dare în exploatare.
Deciziile pe care le vor lua sunt legate de o serie de nereguli sau complicaţii care au apărut în ultima vreme şi care fie pun în pericol un venit la sfârşitul anului, fie unul estimat pe baza căruia s-au făcut plăţi anticipate, s-au luat împrumuturi, s-au făcut contracte. Zilele de 15 şi 16 iunie sunt favorabile contactelor cu străinătatea, susţinerii unor examene sau probe de verificare a competenţei profesionale (se exclud examene din „mica şcolaritate”), deplasărilor de scurtă durată în afara ţării sau la oarecare distanţă de locul în care trăiesc. Momentul este bun pentru o afirmare în public sau în faţa unui auditoriu a celor care au o profesie sau desfăşoară activităţi legate de un public ce-i ascultă. Sunt avantajaţi profesorii, avocaţii, ziariştii, oamenii politici, formatorii de opinie, toţi cei care expun idei, învaţă ori îi învaţă pe alţii cum să se raporteze la un fond de idei sau la o serie de realităţi, în vederea luării unor decizii. Pe 17 şi 18 iunie unele

persoane născute în acest semn zodiacal, se pot confrunta cu situaţii-limită sau cu constrângeri ori cu ipostaze neplăcute din punctul de vedere al exercitării autorităţii personale, publice, sociale sau profesionale, „ceva” funcţionând asupra lor ca o constrângere. Începând cu 19 iunie după-amiaza sunt indicate întâlnirile cu persoanele importante care îi solicită sau în preajma cărora s-ar putea afla dacă vor onora o invitaţie.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI