Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 2-8 Februarie 2019

Postat de Urania Horoscop On 1 - February - 2019

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 2-8 Februarie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 2-8 Februarie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Februarie 2019. Balanta 2-8 Februarie 2019

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 2-8 Februarie 2019

Intre 2 şi 3 februarie după-amiaza, continuă să se manifeste tensiunile şi blocajele relaţionale între nativi şi părinţi, dar din 4 februarie, când în acest sector va intra planeta Venus, se va observa o destindere, vor fi posibile dialogurile, schimbul de idei sau disponibilitatea ambelor părţi de a privi cu mai puţină ostilitate sau egoism o chestiune domestică de interes comun. între 3 februarie, după ora 15:03, şi zorii zilei de 6 februarie, viaţă sentimentală tumultuoasă. Impresii puternice, situaţii bizare, informaţii care alarmează ori îi pun pe gânduri pe nativi cu privire la viitorul relaţiei şi la calitatea umană a persoanei de care sunt (încă)

legaţi afectiv. Surprize de ia copii: părinţii vor fi puşi în situaţii complicate, stânjenitoare sau greu de pus în practică din punct de vedere pedagogic. în preajma zilei de 4 februarie, când se va forma Luna Nouă în Vărsător, care va opera pe casa a V-a, unele persoane, speriate de posibilele consecinţe ale unor derapaje relaţionale, pot lua decizii drastice, radicale, poate disproporţionate faţă de greutatea şi semnificaţia respectivului context, dar justificate. Moment al destabilizărilor emoţionale fie şi numai pe fondul unor zvonuri sau relatări despre persoana iubită, în plan artistic, creativ şi interpretativ, unele persoane pot avea beneficiul unui impuls interesant. între 6 februarie, după ora 4:02, şi după-amiaza zilei de 8 februarie, relaţii ameliorate la locul de muncă, realizarea unei dorinţe mai vechi prin demersuri care le fac plăcere sau răspund unor cerinţe formulate de ei cu ceva timp în urmă. Din 8 februarie, după ora 16:34, relaţii intense, dinamice, uneori rigide sau contradictorii cu partenerul de viaţă, cu colegul de proiect, cu partenerii de afaceri. Amplificarea ostilităţilor între nativi şi eventualii rivali, duşmani declaraţi, competitori sau părţi adverse într-un litigiu.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI