Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Balanta 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Cel mai important eveniment al săptămânii viitoare este pentru cei care s-au născut în zodia Balanței intrarea Soarelui în casa a X-a a hărții cerului lor de naștere, adică într-un loc de culminație, ceea ce îi va obliga să se adapteze la o serie de circumstanțele de viață mai ales socială și profesională, ce se schimbă sau care trebuie să fie înnoite pentru a face față etapei următoare.
Schimbarea se face greu, renunțarea la obiceiuri și rutină este anevoioasă și întâmpinată deseori cu rezistență de către nativi. Alteori, poate fi vorba de o luptă cu oameni și evenimente care le amenință statutul socio-profesional, cariera, notorietatea etc. Evenimentul are loc în după-amiaza zilei de 21 iunie și, în linii mari, el va susține această stare de lucruri timp de o lună. Peste numai trei zile, în același sector, va intra Marte care va spori fie intensitatea evenimentelor, fie dinamica conflictelor ivite în jurul apărării funcției și rangului amenințat de ceva sau cineva. Mulți dintre nativi, tineri sau maturi, vor întâmpina probleme legate de afirmarea unor calități, de ascensiunea profesională. Va fi ceea ce se cheamă o „luptă cu viața”. Pe 20 și 21 iunie, relațiile cu prietenii

și cunoscuții sunt privilegiate, uneori nativii având impresia că sunt chiar răsfățați sau protejați. Atenție! – este doar o impresie și încă una de scurtă durată. Între 22 și 24 iunie dimineața, ceva în organismul lor nu funcționează bine; este vizat aparatul digestiv, sistemul hepatic, fiziologia organelor localizate în abdomen. Din 24 iunie după-amiaza până pe 26 iunie seara, nativii sunt preocupați de propria lor persoană în exclusivitate.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI