Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Balanta 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), posibile mici pagube provocate de neatentie sau de reaua-credinta a unor persoane care incearca sa-i pacaleasca pe nativi. Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, posibile dialoguri cu oficiali, cu reprezentanti ai unor organisme sau institutii menite sa le inlesneasca Balantelor un demers sau care sa le acorde aprobari, adeverinte, documente, documentatia necesara.
Perioada favorabila sustinerii examenelor. Nu sunt excluse scurtele deplasari dincolo de granitele tarii. Intre

25 si 27 ianuarie dimineata, unele persoane vor adopta o atitudine corecta, onesta dar intransigenta fata de capriciile sau pretentiile unor membri de familie mai ales daca acestea contravin intereselor sau principiilor lor de viata. De cele mai multe ori, Balantele vor percepe aceste dialoguri ca un fel de a li se forta mana. Planuri de stabilizare domestica.
Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′) perioada mai buna, senina, detasata de chestiunile terre à terre cu care si-au consumat timpul si energia in ultimele zile. Disponibilitate spre relaxare, destindere, lectura, spectacol, divertisment de calitate. Vor fi avantajati cei care desfasoara activitati interpretative (pentru, film, TV) prin spontaneitate, ingeniozitate si inspiratie de moment ori prin marea capacitate de a improviza. Va ramane, ca o constanta a intregii saptamani, preocuparea pentru sanatate.
Pe acest sector, se intrezaresc posibile vindecari, nativii fiind mult mai increzatori in sansele lor, pe fondul unei ameliorari a starii lor de sanatate survenita in urma unui tratament sau al schimbarii modului de viata care a dat roade, mai ales in plan psihic. In afaceri sau relatii parteneriale discrepantele continua sa creeze situatii conflictuale, sa strice armonia unei colaborari sau sa incurce itele oricarei negocieri. Posibile blocaje cu temei juridic.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI