Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Balanta 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Pe harta cerului săptămânii viitoare, cei care s-au născut în semnul Balanţei au un marcaj puternic legat de casă, familia din care provin, patrimoniu şi gospodărie. Aspectul nu e nou, dimpotrivă, el s-a instalat mai demult, de când Pluton a intrat în casa a IV-a a cerului naşterii lor.
Doar că, acum,locul s-a încărcat cu vibraţia celor trei planetele aflate în tranzit (Soare, Mercur, Venus); tendinţa generală este de a face faţă încercărilor sau lipsurilor materiale, de a rezista la presiunile morale

ale celor din familie care le cer, le pretind sau le reproşează, tot felul de lucruri mai mult sau mai puţin justificate.
Între după-amiaza zilei de 28 decembrie şi ulterior, pe 28 şi 29 nu sunt excluse, în logica realităţii fiecărui nativ, să se nască certuri şi dispute cu motivaţie materială, în principal, între familia din care Balanţele provin şi rudele cu care acestea s-au căptuşit prin căsătorie (socrii, cuscrii, cumnaţi).
Motivul poate fi un drept al cuiva din familie pe care acela tocmai acum se găseşte să-l revendice. Dar, de la cele materiale la cele morale sau sentimentale. nu mai e decât un pas. Aşa încât, să nu se mire unii de ce vor afla prin viu grai şi cam ce părere au aceia despre el. Nu una măgulitoare.
Nativii tineri, mai ales bărbaţii sunt dedicaţi aventurilor. Pe 2 şi 3 ianuarie îi cheamă cu glas de sirenă toate femeile. Zbuciumată relaţia cu prietenii sau cel puţin ciudată, neconvenţională.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Decembrie 2017 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.11.2017 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

24 noiembrie - Nicolae Tàutu, Zachary Taylor, Bat Masterson, Scott Joplin, Dale Carnegie, William F. Buckley Jr., Katherine Heigl, Johann Ludwig Burckhardt.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI